- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi emin olmadım ögrenmedinizmi 24 hafta görünüyor takviminizIkra meyra bu usg de nub belli oluyormu acaba
Bencede kız gibi ya kese şekline göre de kız gibi hatta attım diğer konuda ama görmediniz. Doktor ilk başta sürekli kız dedi sonradan erkek demeye başladı ama bence kız tam anlamıyla bi pipi göremedik çünküKız gibi emin olmadım ögrenmedinizmi 24 hafta görünüyor takviminiz
11 yada 12 hafta usg varsa bakabilirmiyimIkra meyra bu usg de nub belli oluyormu acaba
Maalesef yok 10 haftalık ve kesenin fotoğrafı var 7 haftalık onları bi atiyim size11 yada 12 hafta usg varsa bakabilirmiyim
Bunlara göre kız sanki nette değil usg ama kese kız yönünde detaylı taramamı neydi 20-24 hafta arası giriliyor orada netleşmiş olmalıydıMaalesef yok 10 haftalık ve kesenin fotoğrafı var 7 haftalık onları bi atiyim size
Vallaha bencede tüm belirtiler de kız diyor çünkü ilk hamileliğimin tam tersi Birde anne hissi diye bir gerçek varBunlara göre kız sanki nette değil usg ama kese kız yönünde detaylı taramamı neydi 20-24 hafta arası giriliyor orada netleşmiş olmalıydı
Emin olmamakla birlikte kıza benzettim net değil nubu degil baş taraftan almış usg varsa başka usg paylaşın 11 hafta yada olursa 13+ hafta paylaşınBen de 12+2 haftalığım. Doktor bir tahminde bulundu ama görebilirseniz bana da tahminde bulunabilir misiniz.
Başka yok malesef ultrason. Tekrar gittiğimde atarım yine. Doktor bir çıkıntı gösterip erkek dedi ama kesin değil demişti. Ultrasonda göremedim ben de o çıkıntıyı.Emin olmamakla birlikte kıza benzettim net değil nubu degil baş taraftan almış usg varsa başka usg paylaşın 11 hafta yada olursa 13+ hafta paylaşın
Hayırlısı olsunBaşka yok malesef ultrason. Tekrar gittiğimde atarım yine. Doktor bir çıkıntı gösterip erkek dedi ama kesin değil demişti. Ultrasonda göremedim ben de o çıkıntıyı.
hemen oyladim tesekkur ederim
Benim istediğim usg leri paylaştınızmı kese konumu bakmışım sizedoktora gidip ultrason paylasmam gerekiyor degil mi 11 12 13. hafta virusten dolayi cikamiyoruz evden ama gittigimde aticam.insallah
evet canim 8 haftalikken bakmistin , esimin isi sebebiyetiyle gidemedik bi bakalim.cuma gunu nasilmis minnak kuzuBenim istediğim usg leri paylaştınızmı kese konumu bakmışım size
Hayırlısı kese tutmaz genelikle nub istemiştim sizdenevet canim 8 haftalikken bakmistin , esimin isi sebebiyetiyle gidemedik bi bakalim.cuma gunu nasilmis minnak kuzu
valla canim kizi erkegi diye ayirdigim yok rabbim bagislarsa bir oglum var bakalim nasip cuma gunu doktor cinsiyetini dese bile once aticam buraya ultrasonu senden tahmin alip oyle soyliycemHayırlısı kese tutmaz genelikle nub istemiştim sizden
Evet oyle yapın bana söylemeyinvalla canim kizi erkegi diye ayirdigim yok rabbim bagislarsa bir oglum var bakalim nasip cuma gunu doktor cinsiyetini dese bile once aticam buraya ultrasonu senden tahmin alip oyle soyliycem