- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
M MissHayaLet saglıkla gelsin minnoş anketimi oylarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım oylama yaptım canım ben dün arkadasların bebişleri de sağlıkla gelsin inşaallahM MissHayaLet saglıkla gelsin minnoş anketimi oylarsanız sevinirim
Teşekkur ederimTeşekkür ederim canım oylama yaptım canım ben dün arkadasların bebişleri de sağlıkla gelsin inşaallah
Saglıkla gelsin minnoş oyladıgnız için teşekkur ederimIkra meyra 11. Hafta ultrason görüntüme erkek demiştin. Bugün öğrendim, erkek.
Nubu ne dik nede paralel 11 yada 12 hafta usg varsa paylaşın emin olamadım çünki nubu tam karşıya bakıyorMerhaba 13+2 deyim. Cinsiyetini öğrenemedim. Yorumlarsanız sevinirim.
usg 12 hafta ile uyumlu bana da bakar mısın rica etsem canmAynen daha iyi ise usg net tahmin edilir
Maalesef yok. fotoda net görünmüyor. Ama kalemle cizdigimde dik gibi görünüyor.Nubu ne dik nede paralel 11 yada 12 hafta usg varsa paylaşın emin olamadım çünki nubu tam karşıya bakıyor
Nub değilki sırt bölümü orasıMaalesef yok. fotoda net görünmüyor. Ama kalemle cizdigimde dik gibi görünüyor.
Kız gibi geldi emin olamadım 13 haftayıda paylaşınusg 12 hafta ile uyumlu bana da bakar mısın rica etsem canm
Bugün kü usg bu canm son gittiğim yani buKız gibi geldi emin olamadım 13 haftayıda paylaşın
Sırtından ve nubdan çizdim üstte de bir çizik varNub değilki sırt bölümü orası
Tamam olursa paylaşınBugün kü usg bu canm son gittiğim yani bu
Çıkıntı var ama ne dik nede paralel dedim size dimi tam karşıya bakıyor nubu varsa 11 -12 paylaşın cnmSırtından ve nubdan çizdim üstte de bir çizik var
Kız gibi gibiTahmin istiyoruz 12+5
Tamam canmTamam olursa paylaşın