- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Bilimsel bir sey mi bu?
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama
İlk kez duydum
Netice de o gelişimi için olan bir yapı cinsiyet tahmininde nasıl kullanılabilir anlamadım
Hımm yolksac nerdeyse sagda ise kız solda ise erkek
Kaç haftalık 11 yada 12 yada 13 hafta olmalı dr nubuna + getirmiş net degil usgBenimkinde bakarmisin canım bisey görünüyormu
15 haftada nub değil artık organı oluşmuş oluyor tipi sanki kız gibi varsa arkadaşınızın 11 12 13 haftaları paylşınBu arkadasinki o 15 haftalik nub gorunuyormu
15+ olmuş ögrenmedimi arkadaşınızBu arkadasinki o 15 haftalik nub gorunuyormu
Oyla canım saglıkla gelsin minnoş bazen pozisyon değiştirebiliyor 2.usg gercekten pipi vardıIkra meyra bana dr kesin erkek dedi ama siz kız gibi demiştiniz oylama yapayım mı?ayy ters oy vermek te hiç içimden gelmedi
Erkek gibi ama net değil başka usgde paylaşım 12 yada 13 hafta bu usg kaç haftaBende bir tahmin rica edebilir miyim☺
Kız gibi ama emin olamadım başka usgde paylşınBen de bir tahmin rica etsem?
Ben yine de ayrıntılıyı bekliyorum vallaOyla canım saglıkla gelsin minnoş bazen pozisyon değiştirebiliyor 2.usg gercekten pipi vardı
PaylaşayımKız gibi ama emin olamadım başka usgde paylşın
Paylaşıyorum hemenKız gibi ama emin olamadım başka usgde paylşın
Belkide kordunmu diyorsun oda olabilirBen yine de ayrıntılıyı bekliyorum vallahemen kaptırmadım kendimi burda okudum erkek denilip pipi gösterilip sonradan kız çıkanlar olmuş ne olur ne olmaz canım
Valla canım olur olurBelkide kordunmu diyorsun oda olabilir12 + usgde paralel iniyordu hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?