- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Saglıkka gelsin prenses teşekkurler dönüşünüz içinIkra meyra teyzesi bu zaman kadar seni yorduk.
Tahminlerin için teşekkür ederiz, bizimkini doğru tahmin etmişsin.
Kızımız geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkka gelsin prenses teşekkurler dönüşünüz içinIkra meyra teyzesi bu zaman kadar seni yorduk.
Tahminlerin için teşekkür ederiz, bizimkini doğru tahmin etmişsin.
Kızımız geliyor
Usg kaç haftalık 11 yada 12 hafta olmalı usg net değil varsa başka paylaşınMerhaba. Ikra meyra Bana da tahminde bulunabilir misiniz? ☺
Nub ne oluyo tam olarak acabaSlm 11 yada 12 hafta usg olmalı nubu dik ise erkek paralel ise kız tahmin ediyorum
Aslinda 12hafta ama. Soylediginiz gibi net olmayabilir. Yarin kontrolum var. Yenisi atarim artik.Usg kaç haftalık 11 yada 12 hafta olmalı usg net değil varsa başka paylaşın
Bacak arası yataysa yani paralel ise kız dikse erkekNub ne oluyo tam olarak acaba
Him peki. Yarin muaynem var ins uyumaz da öğreniriz artik cinsiyetiniBacak arası yataysa yani paralel ise kız dikse erkek
Hayırlısı olsun sizin içinHim peki. Yarin muaynem var ins uyumaz da öğreniriz artik cinsiyetini
Merhaba. Bugün ki kontrolümden. Rica etsem yorum yapar mısınız? 12+4
Saglıkla gelsin ogluşIkra meyra bir oğluşumuz oluyo
12 hafta 4gun:) kesinlesince anketi oylayacagimErkek sanki kaç haftalık usg
Onun %50 tutma diyorlar .nub %85 diyor tabi paylaşın bi fikir olmuş olur6,7 haftalık olsa oluyor mub
Haftaya randevum var atayımOnun %50 tutma diyorlar .nub %85 diyor tabi paylaşın bi fikir olmuş olur
İki konu başlıgım var biri bu konuda yazıştıgımız biride link paylaşıyorum ilk sayfada açıklıyorumHaftaya randevum var atayım
Onun neyşnden neresinden anlasılıyor
Nub u anlamıştım bn ama keseyi anlamamıştım... Keseden nasıl anlaşılıyorİki konu başlıgım var biri bu konuda yazıştıgımız biride link paylaşıyorum ilk sayfada açıklıyorum
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
Canım 12 haftalik. orda gözüken 90 derece dik duran şey erkek olduğuna mi işaret 😁 yani Nub o mu yoksa bacağının altında mi kalmış anlayamadim @Ikra meyra Kız gibi sanki emin olamadımwww.kadinlarkulubu.com
Hımm yolksac nerdeyse sagda ise kız solda ise erkekNub u anlamıştım bn ama keseyi anlamamıştım... Keseden nasıl anlaşılıyor