- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Evet net değil ama emin degilim tahmin ediyorum sanki sanki kız gibi gibi11+3 ama cok net değil gibi sanki yinede Bi tahmin isterim daha 5 hafta sonra öğrencez mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet net değil ama emin degilim tahmin ediyorum sanki sanki kız gibi gibi11+3 ama cok net değil gibi sanki yinede Bi tahmin isterim daha 5 hafta sonra öğrencez mecbur
Ayy hadi inş 5 hafta sonra gidicem Bi daha 5 hafta daha sabır gerekli korona dan dolayı arayı uzattı doktor bizdeki de ne şans ya dünyanın sonuna denk geldik resmenEvet net değil ama emin degilim tahmin ediyorum sanki sanki kız gibi gibi
Oyy hiç sorma morel sıfır rabbim korusun bizleri ve evlatlarımızı amin ecmain bu mübarek kandil gecesi dualarımız kabul olur inşallah aminAyy hadi inş 5 hafta sonra gidicem Bi daha 5 hafta daha sabır gerekli korona dan dolayı arayı uzattı doktor bizdeki de ne şans ya dünyanın sonuna denk geldik resmen
Canım usg yarım tam yokmu bebegin tam hali
Hemen alt köşede tam hali var eminde olamadım sanki erkek gibi kafa yapısıda erkek gibi yinede usg varsa paylaşın
böyle var kuzummmCanım usg yarım tam yokmu bebegin tam hali
böyle var kuzummm
Eki Görüntüle 2607429
Malesef daha öğrenemedik. Dun hastaneye gittim surekli gittigim doktor yoktu. baska bir doktora gorunmek zorunda kaldim. O da şu anki pozisyonundan dolayı göremiyorum dedi... ins kısa zamanda tekrar kendi doktoruma gidecem. öğrenir öğrenmez size haber veririm Tesekkur ederim benj hatırlayıp sorduğunuz içinÖgrendinizmi kızmı N NARGIZA_DOVLET
Dr nubuna + getirmiş başka usg varmı emin olamadım sanki kız gibi gibi başka usg de paylaşınMerhaba bana da tahmin yapar mısınz? 12+1 den bu foto
Canım bu eski usg merak ettim ondan ekledim heheDr nubuna + getirmiş başka usg varmı emin olamadım sanki kız gibi gibi başka usg de paylaşın
Kimin usg si anlamadımCanım bu eski usg merak ettim ondan ekledim hehe
Bu usg mi kız sanki
Doğmuş Cocuğumun tahminlerin tutuyormu onu merak ettim hehehe dogrumu yanlismi söyleyecegimKimin usg si anlamadım
Yok canim oglan buBu usg mi kız sanki