- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Erkek gibiPaylaşayım
Paylaşıyorum hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibiPaylaşayım
Paylaşıyorum hemen
Rabbim saglıkla nasip etsin prensesinibende dahil herkes erkek demesine rağmen sen daha 6 haftalikken kız dedin ben şurası pipi mi diye sorsam bile birkere bile yanilmadigin için tebrik ederim
Evet anlaşılmaz 11 12 13 haftalar olmalıctesi 11+3 oluyor atıcam direk görüntüyü su an elimde 9 haftalık olan var ondanda anlasılmaz sanırım :)
Saglıkla gelsin ogluş kaç ogluşun var darısı 3 ye olsun anket oyunuz için teşekkurlerSevgili Ikra meyra bende şimdi geldim dr dan cinsiyet tahminin doğru çıktı erkek demiştin ve oğlum olacakmış erkeklerden devam ediyorum ben
Ögrendinizmi kız tahmin etmiştim12+2 bana da yorum yaparmısınız, doğru gönderebildim mi bilemiyorum
Bir oğlum var 4 yaşında yine oglum olacak Bir aksilik olmazsa düşünmüyorum başkaSaglıkla gelsin ogluş kaç ogluşun var darısı 3 ye olsun anket oyunuz için teşekkurler
Evet kızım olacakmış, doğru tahminÖgrendinizmi kız tahmin etmiştim
Saglıkla gelsin anketimi oyladınızmıEvet kızım olacakmış, doğru tahmin
Şimdi oyladım, ne kadar yüksekmiş doğruluk oranınız tebrik ederimSaglıkla gelsin anketimi oyladınızmı