- 23 Mayıs 2019
- 355
- 482
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
Şuan erkek mi gözüküyor yani bacak arası olanı arıyor şuan eşim şuan ev ahalisi olarak sizdeyizErkek bu usgde birde bacak arası olan usg paylaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan erkek mi gözüküyor yani bacak arası olanı arıyor şuan eşim şuan ev ahalisi olarak sizdeyizErkek bu usgde birde bacak arası olan usg paylaşın
Evet erkek ilk bebek sanırımŞuan erkek mi gözüküyor yani bacak arası olanı arıyor şuan eşim şuan ev ahalisi olarak sizdeyiz
Burada kaç haftalık bunamı erkek dedi dr bence burada kız nubu paralel görünüyorÇok belli ediyoruz sanırım meyra hanım ama ben kızım olsa meyra ismine talibim haberiniz olsun
İkra ve meyra ikizlerimin isimleri rabbim saglıka koydurmayı nasip etsinÇok belli ediyoruz sanırım meyra hanım ama ben kızım olsa meyra ismine talibim haberiniz olsun
Benim size ilk attığıma erkek dedi ama net olarak demedim baya bi çıkıntı gördük şok oldum kız diye beklemiştik en başta kız dedi bizeBurada kaç haftalık bunamı erkek dedi dr bence burada kız nubu paralel görünüyor
Öyle mi Harika Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinİkra ve meyra ikizlerimin isimleri rabbim saglıka koydurmayı nasip etsin
Bu son usgyemi kız dedi anlamadımBenim size ilk attığıma erkek dedi ama net olarak demedim baya bi çıkıntı gördük şok oldum kız diye beklemiştik en başta kız dedi bize
Amin teşekkur ederimÖyle mi Harika Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Nubu paralel dik değilki bu bebek kız benceBiz bugüne kadar kız sanıyorduk bu görüntü kafamızı karıştırdı bebeğin pozisyonu çok uygundu ve çekin dedim başkasına da göstericem dedim
Başka dr gidin bakalım 4-5 gun sonra organı tam oluşuyor bitmiş oluyorDoktorumuzu hiç değiştirmedik hep aynıydı o bile erkek diyor şimdi anlamadım yani kız diyen kendisiydi sizde kız diyorsunuz hadi hayırlısı
Nubu paralel değilki bu bebek kız bence
[/QUOTE size haber vericem
Dik olunca mı erkek oluyorYanlış yazdım bu bebegin nubu paralel bence kız dik değilki melekmelek26 elek
AynenDik olunca mı erkek oluyor