- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Usg kaç haftalık başka usg varsa paylaşın 11 +yada 12+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usg kaç haftalık başka usg varsa paylaşın 11 +yada 12+
Erkek gibiMerhaba benimkinede bakar mısınız tam 12. Hafta
14+1 haftalikti burdaUsg kaç haftalık başka usg varsa paylaşın 11 +yada 12+
Kiza benziyor demisti ama farketmez ama saglikli olsunda cok tesekkurler...Usg net değil gördüğüm nub ise erkek gibi gibi diye ekliyorum
Gibi gibi diye ekledim Usg net degil dedim.başka usg varsa paylaşınKiza benziyor demisti ama farketmez ama saglikli olsunda cok tesekkurler...
11 yada 12 hafta yokmu nubu boş görünüyor onun için başka usg varsa teyit edeyim sanki kız ama emin değilim14+1 haftalikti burda
Varda cok kucuk haftalardaki var kesinlesince mutlaka yazarim cok tesekkurler sadece bu varGibi gibi diye ekledim Usg net degil dedim.başka usg varsa paylaşın
bide bu var ama oburleri 9 haftalik falan sadece bu 11 haftalikken hali cok tesekkurler yorumunuz icin sizce erkek mi kesin olarakGibi gibi diye ekledim Usg net degil dedim.başka usg varsa paylaşın
Kesin demiyorum gibiyi ekleyerek erkek dedim usgleriniz gerçekten net degil dr kız dediyse kızdır kaç haftalıktı kız dedi. İlk bebekmiVarda cok kucuk haftalardaki var kesinlesince mutlaka yazarim cok tesekkurler sadece bu var
bide bu var ama oburleri 9 haftalik falan sadece bu 11 haftalikken hali cok tesekkurler yorumunuz icin sizce erkek mi kesin olarak Eki Görüntüle 2570052 Eki Görüntüle 2570047
12 haftada ultrason var fakat o gün cihaz biraz bozuk karanlık gösteriyordu orda bebeğim hiç görülmüyor kısmet artık Teşekkürler yinede11 yada 12 hafta yokmu nubu boş görünüyor onun için başka usg varsa teyit edeyim sanki kız ama emin değilim
Paylaşın bakim 11 de olabilir hatta 10 daM
12 haftada ultrason var fakat o gün cihaz biraz bozuk karanlık gösteriyordu orda bebeğim hiç görülmüyor kısmet artık Teşekkürler yinede
11 haftalikken dedi ama kesin olmayabilir dedi evet ilk bebek olacak isallah hic farketmiyor cinsiyet ogrenince yazarim isallah suan 12 haftalik olduKesin demiyorum gibiyi ekleyerek erkek dedim usgleriniz gerçekten net degil dr kız dediyse kızdır kaç haftalıktı kız dedi. İlk bebekmi
Usg 11 yada 12 olmalıMerhaba banada kız dediler iki hafta önce şuan da da erkek olabilir dedi 14 haftalık yorumlarsanız sevinirim
Bacak arası fotosu bu diğerlerini almıştım ama bulamıyorum tüh ya hiç tahmin edemez misiniz sizi çok metettiler İnstagram biri söyledi lütfen bakın yaUsg 11 yada 12 olmalı
Usg göremiyorum yani paylaşmamışınız tekrar tekrar baktım göremedimBacak arası fotosu bu diğerlerini almıştım ama bulamıyorum tüh ya hiç tahmin edemez misiniz sizi çok metettiler İnstagram biri söyledi lütfen bakın ya
Usg paylaşmadınızMerhaba banada kız dediler iki hafta önce şuan da da erkek olabilir dedi 14 haftalık yorumlarsanız sevinirim
Erkek bu usgde birde bacak arası olan usg paylaşınBuldummm inşallah bakarsınız