- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Yok artık çıkıntı kalmaz 13-14 haftada organları oluşmuş oluyorDemekki cikintisi git gide kuculerek kaybolucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık çıkıntı kalmaz 13-14 haftada organları oluşmuş oluyorDemekki cikintisi git gide kuculerek kaybolucak
Suan 20 deyim en son 3 lu tarama esnasinda baktirdigimda hala duruyordu ilginc bir sekilde ama ilerleyen haftalarda yok olacaktir belkideYok artık çıkıntı kalmaz 13-14 haftada organları oluşmuş oluyor
1 hafta olduSuan 20 deyim en son 3 lu tarama esnasinda baktirdigimda hala duruyordu ilginc bir sekilde ama ilerleyen haftalarda yok olacaktir belkide
Klitorisi uzun olabilir benim ikiz kızlarım 2.200 du zayıflıktan uzundu kilo aldıkca düzeldi 20 haftalıktaki taramada dr söylemiştir kız diye dimi1 hafta oldu
Birde bu linke göz atın ilk sayfaya1 hafta oldu
Alla alla benim ikizlerde dr 17 haftamda ikisinide 2 dkk da ikisinin kız oldugunu söyledi2.duzeye 2 hafta sonra giricem en son gecen hafta yani 19 haftada tarama esnasinda dr epeyce bakti net gorunmuyor hala dedi
Hayırlısı olsun sizin için ilk bebekmi saglıkla kucaklayın inşallah2.duzeye 2 hafta sonra giricem en son gecen hafta yani 19 haftada tarama esnasinda dr epeyce bakti net gorunmuyor hala dedi
Yo 3.cocugum digerleride kizHayırlısı olsun sizin için ilk bebekmi saglıkla kucaklayın inşallah
Hala çıkıntı var deniliyorsa erkekte olabilir cnm benim baktıgım usgde bacak arası boş dr daha detaylı bakıyor o çıkıntı klitoris değilse pipide olabilir az önceki linke baktınızmı ilk sayfada açıklama var rabbim saglıkla nasip etsinHatta belki dr veya ultrasonda birsey vardir diye ayri 3 dr a daha gitti onlarda goremedi kiza benziyor ama cikintida var olabiliyor bazen dendi minigim gostermedi bir turlu bende bundurumlarda kiz diyorum hep
Orda ki teoriye gore erkek olmasi lazim ama inanin ki umrumda degil cunku 3 lu taramada biyokimyasalim asiri derecede yuksek cikti amniyosentez sonucunu bekliyorum kiz erkek farketmiyor yeter ki saglikli olsunHala çıkıntı var deniliyorsa erkekte olabilir cnm benim baktıgım usgde bacak arası boş dr daha detaylı bakıyor o çıkıntı klitoris değilse pipide olabilir az önceki linke baktınızmı ilk sayfada açıklama var rabbim saglıkla nasip etsin
Rabbim saglıkla nasip etsin inşallah saglıkla kucagınıza alın inşallahOrda ki teoriye gore erkek olmasi lazim ama inanin ki umrumda degil cunku 3 lu taramada biyokimyasalim asiri derecede yuksek cikti amniyosentez sonucunu bekliyorum kiz erkek farketmiyor yeter ki saglikli olsun
Insallah duaya cok ihtiyacim varRabbim saglıkla nasip etsin inşallah saglıkla kucagınıza alın inşallah
Saglıkla gelsin prenses geri dönüşünüz için teşekkurler anket oyunuz içindeM mely15 Ikra meyra ultrason fotosunun çok kötü olmasına rağmen kız gibi demiştiniz tahminimiz tuttu. Doktor bu akşam net kız dedi
Net degil kız gibi sanki nubu yakınlaşınca bozuluyor yani eminde değilimMerhaba yorumlayabilen ler rica etsem usg yi yorumlar mısınız? 12+4 günlük karından usg
Amin inşallah ben tekrar teşekkür ederimSaglıkla gelsin prenses geri dönüşünüz için teşekkurler anket oyunuz içinde