- 19 Kasım 2019
- 966
- 936
- Konu Sahibi Ikra meyra
Erkek demiştiniz kız dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkla gelsin bazen pozisyon gerçekten yanıltıyorErkek demiştiniz kız dedi
Olsun sağlıklı olsunda hiç önemli değilSaglıkla gelsin bazen pozisyon gerçekten yanıltıyor
tahminimiz doğru çıktı bebeğim erkekmis anketinizi oynadım teşekkürler ☺Net degil usg gördügüm nub ise erkek gibi başka varsa usg 11 yada 12 hafta paylaşın bu usg kaç haftalık
Saglıkla gelsin telekkur ederim dönüşünüz içintahminimiz doğru çıktı bebeğim erkekmis anketinizi oynadım teşekkürler ☺
Ben de atayım bir foto
Usg 11 yada 12 olmalıIkra meyra
1 hafta sonra öğreneceğim cinsiyeti, göster marifetini sonuçtan sonra damlayayım hemen buraya
Eki Görüntüle 2569538
10 kurtarmıyor mu ya, yap bi güzellikUsg 11 yada 12 olmalı
Buna göre kız diiyorum ama ya tutar ya tutmaz çünki 10 haftada nub iki tarafa benzer şimdilik kız gibi gibi ekliyorum10 kurtarmıyor mu ya, yap bi güzellik
11 ve 12 hafta paylaşırsınız10 kurtarmıyor mu ya, yap bi güzellik
Tamam inşallah haftaya eklerimBuna göre kız diiyorum ama ya tutar ya tutmaz çünki 10 haftada nub iki tarafa benzer şimdilik kız gibi gibi ekliyorum
Merhaba bana da bakarmisiniz rica etsem 11 haftalik hali bu cok tesekkurler simdiden cok merak ediyorum cinsiyet....Sevgili arkadaşlar oylarken bir merhaba derseniz sevinirim kız demiştiniz erkek yada kız demiştiniz kızmış yada erkek demiştiniz erkek kısacı dogru yada yanlış tahminlerimi yazarsanız sevinirim teşekkur ederim
Usg net değil gördüğüm nub ise erkek gibi gibi diye ekliyorumMerhaba bana da bakarmisiniz rica etsem 11 haftalik hali bu cok tesekkurler simdiden cok merak ediyorum cinsiyet....Eki Görüntüle 2569893 Eki Görüntüle 2569894