- 22 Ekim 2019
- 19
- 7
- 25
- Konu Sahibi Ikra meyra
Dün doktora sordum erken dedi siz nasıl anladınız keşke bende görsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün doktora sordum erken dedi siz nasıl anladınız keşke bende görsem
Diger konumun başlıgında açıklama var dr görmeden nub teorinde siz görünüzDün doktora sordum erken dedi siz nasıl anladınız keşke bende görsem
Bu konuya baktım ben ama işte insan yinede anlayamıyor kemik yapısından da anlaşılıyor sanırımDiger konumun başlıgında açıklama var dr görmeden nub teorinde siz görünüz
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
Merve diye birinindi sanırım sizede yorum yapmış olabilirim tekrar atın isterseniz bakalım Lütfen eğer anliyorsanız bi bakın 3. Gebeliğim 2 kızım var çok merak ediyorum bebek solda ama. Plesantada soldamı bilmiyorumwww.kadinlarkulubu.com
Onu dr anlarBu konuya baktım ben ama işte insan yinede anlayamıyor kemik yapısından da anlaşılıyor sanırım
Teşekkür ederim öğrenince hemen yazıcam burayaKız gibi
İkra kız dedi sen erkek
Ögrendiğinizde anketimi oylarsanız sevinirimİkra kız dedi sen erkek
Doktor %60 kız dedi
TabikiÖgrendiğinizde anketimi oylarsanız sevinirim
Bizim deEki Görüntüle 2567392 cinsiyetimize bakabilir misiniz
Maalesef elimde ayrı günlerde çekilmiş iki usg tek var cuma günü gideceğim doktora bakalım okursa onu paylaşırım.Başka usg varmı 11 yada 12 hafta kız gibi ama emin olamıyorum
Net degil usg gördügüm nub ise erkek gibi başka varsa usg 11 yada 12 hafta paylaşın bu usg kaç haftalıkbanada tahminde bulunurmusunuz rica etsem
Erkektir o zaman ogrendiğinizde anketimi oylarsanız sevinirimbu usg 12 +3 haftalık doktor %90 erkek dedi bu perşembe netleşecek
15 hafta usg nubu dik görünüyor sanki erkek gibi 11yada 12 hafta usg varmıSizce nedir?
Evet bildiniz15 hafta usg nubu dik görünüyor sanki erkek gibi 11yada 12 hafta usg varmı