Nub teorisi

Eklentiler

• 4FE5D4A1-7CC0-4A05-B197-155249FF9DC4.jpeg
    4FE5D4A1-7CC0-4A05-B197-155249FF9DC4.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu da bugünkü görüntüsü anlaşılır mı
Oy çok güzel ama eğri durmuş bebecik, düz durmuyor o yüzden nub düz mü yoksa yukarıda mı ben anlayamadım. Fakat sanki bebeğin gülüyor gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim. Parlak olan kafası zaten belli canım yani görüntüsü, ama dediğim gibi bebecik eğri yani çapraz durmuş.

Oy çok güzel ama eğri durmuş bebecik, düz durmuyor o yüzden nub düz mü yoksa yukarıda mı ben anlayamadım. Fakat sanki bebeğin gülüyor gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim. Parlak olan kafası zaten belli canım yani görüntüsü, ama dediğim gibi bebecik eğri yani çapraz durmuş.
Benim bebeğimi de yorumlar mısınız rica etsem. Ultrason görüntülerim pek net değil ama sırasıyla 6 -9 - 12 haftalkk ekliyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden N Nakafile

Eklentiler

• IMG_2149.jpeg
    IMG_2149.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2147.jpeg
    IMG_2147.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_2204.jpeg
    IMG_2204.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 44
Haftaya kontrolüm var yazarım teşekkürler:) bir kızım var ikinci merakı sardı:)
Oy inşallah sağlıkla gelir ve gönlünüzce olan olur. Kızınız kaç yaşında? Kardeşini bilecek yaştaysa onun istediği bir cinsiyet var mı? genelde kız bebek olsun isterler 😛. Benim ilk gebeliğim cinsiyeti sonradan sürpriz olmazsa kızımız olacak nasip olursa inşallah.

Oy inşallah sağlıkla gelir ve gönlünüzce olan olur. Kızınız kaç yaşında? Kardeşini bilecek yaştaysa onun istediği bir cinsiyet var mı? genelde kız bebek olsun isterler 😛. Benim ilk gebeliğim cinsiyeti sonradan sürpriz olmazsa kızımız olacak nasip olursa inşallah.
Kızım hep erkek diyor 3 yaşında. Ama kız olursa ömür boyu yoldaşı olacak haberi yok tabi:) sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah

Merhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyım 🥰 rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Net erkek diyorum💕

X