- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Ay sen bana yürüyor muydun pis sapık. Ne günlere kaldık, forumda iki cıbıldaklık konuştuk hemen okların hedefi oldum
yaa beni bırakınnn bunlara kim SANATTIR demiş diyorum
Erkeksen olur la. Burası kastı msn var mı?Ay senin jetonunda geç düşüyor, istemem seni. Ben foruma avlanmak için gelmiş kadın kılığında bir erkekim.
iyide adam sağken kıymet bilmemişler hatta kendi meslekdaşları önüne takoz bile koymuşlardır.. ee ölünce sonra ne olduda yaptığı resimler paha biçilemez eser sayıldı işte ben bu noktayı anlamıyorum bu kadar ateş pahası oldu..He kakao siz anlamıyorsunuz/sevmiyorsunuz diye Picasso ressam sayılmayacakmış bundan sonra.
Erkeksen olur la. Burası kastı msn var mı?
Van Gogh da yanılmıyorsam parasız pulsuz yaşamış, öldükten sonra eserlerinin kıymeti bilinmiş ( yanlışsam O okypete düzeltir zaten).iyide adam sağken kıymet bilmemişler hatta kendi meslekdaşları önüne takoz bile koymuşlardır.. ee ölünce sonra ne olduda yaptığı resimler paha biçilemez eser sayıldı işte ben bu noktayı anlamıyorum bu kadar ateş pahası oldu..
tam sayfayı kapatacaktım senin bu yazın çıktı.. göbeğimi çatlattınnDoguş diyorum saksı diyorum başka da birsey birsey demiyorum yine haha
Onun başka versiyonunuda yayınladım dön bak derim :)))tam sayfayı kapatacaktım senin bu yazın çıktı.. göbeğimi çatlattınn
ay valla resmen kısır döngü yaratıyor insanda. yazıyoruz yine aynı soruBu cevap kaç kez daha verilsin tatmin olman için? Bu işin ehli olan insanlar, sanat eleştirmenleri, sanat tarihçiler bunların sanat olduğuna karar vermiş. Senin benim görüşümü de almamışlar bunu yaparken. Anlatabildik mi?
ayy tamam daha yazmıcamm..küstüm.ay valla resmen kısır döngü yaratıyor insanda. yazıyoruz yine aynı soru
yüzü zayıf ama bedeni şişko bir kadın çizmişkızmayın kızlarr bana tabiki picassonun bir çok eserini anlamam mümkünmü.. yada diğerlerinin . bir adamcağız vardı adını unuttum trt 3 de resim yapardı ne konuştururdu fırçasını bayılırdım onu izlemeye öyleki ekrandan girip öpesim gelirdi.. o adamı .. ama bazı sanatçıların eserlerini anlayamıyorum bakıyorum,bakıyorum yok anlayamıyorum.. işte bunun gibi ..ve elbet anlayamamam onun sanatçı olmadığını değiştirmez..
yok orayı anladımda niye böyle cin çarpmış gibi cizmiş onu anlamadım...yüzü zayıf ama bedeni şişko bir kadın çizmişneyini anlamadın kuzum
bu neee shotttDayatma yapanlardan biri de sizsiniz bilmem farkında mısınız?
Yani "bence normal" diyen herkese dünden beri "hayır normal değil, aslında sizce de normal değil, bak tabudur" deyip duruyorsunuz. Madem dayatmalara karşısınız, kendince normal olduğunu söyleyenlere niye normal olmadığını dayatmaya çalışıyorsunuz?
Annemle beraber yaşadığım evde antrede şu poster vardı mesela uzun süre (bizimkinde yazı yoktu):
Yani olabilir, sizin için tabudur, sizin için normal değildir. Benim için öyle. Siz niye bana/bize "haayıırr sizin için de tabu, sizin için de normal değil aslında" diye diretiyorsunuz madem?