hemide kaç tanesine atılldı. sanat değilmiş bunlar.ya ciddi ciddi dünyaca ünlü ressama laf mı atıldı arada bana mı öyle geldi
onlar sanatçı değil. onlar bir hiççççç:)Mutfaginda kek hamuruna sekil verenKakao ve Ben sanat eserlerini elestiriyor. Michelangelo, Picasso, Leonardo mezarinda ters döndü.
hemide kaç tanesine atılldı. sanat değilmiş bunlar.
Değilim tabii.Teklif tabisi. Ama sen benim bildiğim kızlardan değilsindir kesin
ay evett o hamurlara görsel şekiller vermek çok hoşuma gidiyorMutfaginda kek hamuruna sekil verenKakao ve Ben sanat eserlerini elestiriyor. Michelangelo, Picasso, Leonardo mezarinda ters döndü.
Bu bir kadın.üzgünüm yada bunu..
Değilim tabii.
Ben duşa bile donla girerim ki çıplak olmayayım.
bayıldımüzgünüm yada bunu..
üzgünüm yada bunu..
cıks. anlatamazsın. anlamıyorİyi de senin anlamıyor ya da beğenmiyor olman bunların sanatsal değerlerinden bişey eksiltmiyor ki.
İyi de insanın kendi soyunmaması çıplaklığı tabu olarak görmesi anlamına gelmez ki? Bunun için çıplaklıktan rahatsız olmaması yeterlidir.
Şimdi sokakta çırılçıplak yürüyen bir insan görsem ben de rahatsız olurum ya da sokakta çıplak dolaşmam. Ama bu bir filmde, bir tabloda ya da bir kitapta çıplaklıktan ya da erotizmden rahatsız olacağım anlamına gelmez.
Sen hayat ve sanatı birbirine karıştırıyorsun. Sanat apayrı bir dünyadır, gerçek hayattan örneklerle anlamlandırıp açıklayamazsın.
Ben çıplaklar kampına gitmek isterim o sayılmaz mı
Ay sen bana yürüyor muydun pis sapık. Ne günlere kaldık, forumda iki cıbıldaklık konuştuk hemen okların hedefi oldumTahmin etmiştim, çık aradan o zaman. Ben başkasına yürüyeyim.
He kakao siz anlamıyorsunuz/sevmiyorsunuz diye Picasso ressam sayılmayacakmış bundan sonra.işte picassonun bir eseri
yaa beni bırakınnn bunlara kim SANATTIR demiş diyorumİyi de senin anlamıyor ya da beğenmiyor olman bunların sanatsal değerlerinden bişey eksiltmiyor ki.