- 30 Aralık 2009
- 22.574
- 87.439
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğayı çok seviyor. bitkileri yaşatalım ve büyüsünler diye:)Kakao onu bunu bırak Doğuş sence neden saksı koymuş ?
amcam nasıl bir ruh halindeyse artıkyok orayı anladımda niye böyle cin çarpmış gibi cizmiş onu anlamadım...
aklıma tek şey geliyor kontesim.. vücut kaslı ama kuş güççük kurbağa güççük ..Kakao onu bunu bırak Doğuş sence neden saksı koymuş ?
aklıma tek şey geliyor kontesim.. vücut kaslı ama kuş güççük kurbağa güççük ..
Kakao onu bunu bırak Doğuş sence neden saksı koymuş ?
valla meleğim o tarz resimlere bakıyorum arkasından,sağından,solundan,gözlerimi kapatıp aniden açıyorum belki anlarım diye yok anlamıyorum picassonun o çizimlerine bak buda nü resimlerindenamcam nasıl bir ruh halindeyse artık
valla bakma şaşı kontes sordu aklıma birden geldi ..ayy ben çıkıyorum mesaim bittii..kaçıyorum yanii ko0ntessss nerdesinnn...
valla meleğim o tarz resimlere bakıyorum arkasından,sağından,solundan,gözlerimi kapatıp aniden açıyorum belki anlarım diye yok anlamıyorum picassonun o çizimlerine bak buda nü resimlerinden
Bende patriarkal toplumlarda kadın bedenine atfedilen zayıf olma olgusu ve kadının değerinin ekseri bu olgu çerçevesinde biçilmesi nedeniyle üzerinde kurulan tahakküme daha fazla dayanamayan bir kadının yaşadığı içsel bunalımlar, buhran ve bunun neticesinde kendi vücudundan çıkmaya çalışmasını irdelediği izlenimi uyanıyor. Elbet salt kişisel izlenimlerim ve algılama biçemimle bir eseri yorumlayamam ancak bu bağlamda baktığımda kadının adeta başkaldırısını yoksaymak da mümkün değil. Belki de eril bir dille genelgeçer estetik algıların bir eleştirisidir, kimbilir.yüzü zayıf ama bedeni şişko bir kadın çizmiş neyini anlamadın kuzum
vayyy yoruma gell helalsin shotummBende patriarkal toplumlarda kadın bedenine atfedilen zayıf olma olgusu ve kadının değerinin ekseri bu olgu çervesinde biçilmesi nedeniyle üzerinde kurulan tahakküme daha fazla dayanamayan bir kadının yaşadığı içsel bunalımlar, buhran ve bunun neticesinde kendi vücudundan çıkmaya çalışmasını irdelediği izlenimi uyanıyor. Elbet salt kişisel izlenimlerim ve algılama biçemimle bir eseri yorumlayamam ancak bu bağlamda baktığımda kadının adeta başkaldırısını yoksaymak da mümkün değil. Belki de eril bir dille genelgeçer estetik algıların bir eleştirisidir, kimbilir.
Hilal Cebeci ile kapatabilirdi hahah :)Kontes sence hiçbir şey koymasaydı mı
valla shotcum sen şahane bir yorum getirmişsinBende patriarkal toplumlarda kadın bedenine atfedilen zayıf olma olgusu ve kadının değerinin ekseri bu olgu çerçevesinde biçilmesi nedeniyle üzerinde kurulan tahakküme daha fazla dayanamayan bir kadının yaşadığı içsel bunalımlar, buhran ve bunun neticesinde kendi vücudundan çıkmaya çalışmasını irdelediği izlenimi uyanıyor. Elbet salt kişisel izlenimlerim ve algılama biçemimle bir eseri yorumlayamam ancak bu bağlamda baktığımda kadının adeta başkaldırısını yoksaymak da mümkün değil. Belki de eril bir dille genelgeçer estetik algıların bir eleştirisidir, kimbilir.
kızmayın kızlarr bana tabiki picassonun bir çok eserini anlamam mümkünmü.. yada diğerlerinin . bir adamcağız vardı adını unuttum trt 3 de resim yapardı ne konuştururdu fırçasını bayılırdım onu izlemeye öyleki ekrandan girip öpesim gelirdi.. o adamı .. ama bazı sanatçıların eserlerini anlayamıyorum bakıyorum,bakıyorum yok anlayamıyorum.. işte bunun gibi ..ve elbet anlayamamam onun sanatçı olmadığını değiştirmez..
Seks objesi olarak algılansaydı bana lezbiyen demeleri icabederdi. :)Kakao ve Ben kesin senin göremedigini görüyorum desem emin ol.
Cünkü bunu kendin kesfedeceksin. Cinsel organda, kulak gibi, el gibi ayak gibi, nesini merak ederim orasini anlayamadim sorunun ? Ben anatomi dersinde 2 kere ölü kesmisim, icini acip bakmisim incelemisim, yani insan vücudu bana hic bir sey ifade etmiyor, etten, kemikden baska.
Hayati hep büyük pencereden bakacaksin. Hersey cinsellik degil.
Ha cinsellikde güzel birsey ama onun yeri baska, sanat ve tipda bir insanin vücudunu sex objesi olarak algilamiyorsun cünkü arka bilgin bu konuda cok. Tüm vücuttaki kaslarin isimlerini biliyorum ve bunu eger ressamda cok güzel cizmisse, iste hayretler icinde seyrediyorsun.
Hersey cizimle baslamis, eskiden anatomi kitaplari, böyle kabiliyetli ressamlar sayesinde bizi bu zamana kadar tip ögrencilerini egitti. Meshur " Sobotta " kitaplarimiz vardi, bunlar hep cizimle bir organi bize anlatirdi. veya mimari binalar eski zamanin cizimleriyle bu zamana geldikde simdi 3D animasyonlu hersey.
Cevabim seni tatmin etmistir umarim.
Mutfaginda kek hamuruna sekil veren Kakao ve Ben sanat eserlerini elestiriyor. Michelangelo, Picasso, Leonardo mezarinda ters döndü.
Dayatma yapanlardan biri de sizsiniz bilmem farkında mısınız?
Yani "bence normal" diyen herkese dünden beri "hayır normal değil, aslında sizce de normal değil, bak tabudur" deyip duruyorsunuz. Madem dayatmalara karşısınız, kendince normal olduğunu söyleyenlere niye normal olmadığını dayatmaya çalışıyorsunuz?
Annemle beraber yaşadığım evde antrede şu poster vardı mesela uzun süre (bizimkinde yazı yoktu):
Yani olabilir, sizin için tabudur, sizin için normal değildir. Benim için öyle. Siz niye bana/bize "haayıırr sizin için de tabu, sizin için de normal değil aslında" diye diretiyorsunuz madem?