Ilk deneme nerde yapilmisti canim???nova art tatlım ikinci denememdi ilk denemem başka biryerde idi ve blastokist idi. Ama olmamıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk deneme nerde yapilmisti canim???nova art tatlım ikinci denememdi ilk denemem başka biryerde idi ve blastokist idi. Ama olmamıştı.
Evet tatlım yumiler için...biosteren da kullandimKoenzimi yumurta kalitesini artirmak icin kullandin dimi canim bana 100 mg gunde iki dedi Ahmet hoca. 2. Denemeye gelmeden 2 ay once basla dedi ben simdiden basladim bi zarari olmaz dimi
Ağlıyorum sabahtan beri kan verip de negatif olurmu diye yorulmuşum galibagörünce inananmadınız dimi? :) koscamannnnnnnnnnnnnnnnnn pozitif işte hemen kan tahlili ile B hcg ni öğren tatlım. bekliyoruz haydi hayırlısı. Rabbim isteyince nasıl oluyo yaaa
Benim bir adet tarihim hiç olmadı ki kuzum ya 30,40,50,60ne ararsan var bende PCos Olduğum için yarın sabah vereceğim bakalım bugün eşim yok evde yarın olacak Yanımda olsun istiyorumCanım neden inanamiyorsunuz...pozitif işte maşallah....hemen kan ver ...adetin bayağı geçti mi...
Canım ilaç cipro aldım o gebelere de veriliyormuş ama korkuyor insan dua edin inşallahPeki ilaç kullanıyor musun etki edecek. .eğer ilaç kullanmiyorsan eeee geçen ay iliski de yaşandıysaniz tabi olacak...:)))
Arkadaşım bariz pozitif neye bekliyorsun git yaptır testi . Akşamda eşinle kutlarsın.Canım ilaç cipro aldım o gebelere de veriliyormuş ama korkuyor insan dua edin inşallah
Ben vajinadan alıyorum canim öyle bir etkisi yok ama ağızdan alınan farklı olabilirKızlar ya doktor bana adet olana kadar progestan iç dedi günde 3 tane aşırı mide bulantısı yapıyor . içen varmı
İnş sende eek140 gibi kendiliğinden hamis kalirsin canimKızlar ya doktor bana adet olana kadar progestan iç dedi günde 3 tane aşırı mide bulantısı yapıyor . içen varmı
Vajinadan nasıl arkadaşım şırınga ilemi . ben ilaç olarak günde 3 tane içiyorum mahvediyor beni. ben niye içiyorum ki tüp bebek yada aşılama olmadım ki.Ben vajinadan alıyorum canim öyle bir etkisi yok ama ağızdan alınan farklı olabilir