- 11 Mart 2015
- 262
- 90
- 39
Cnm ben 11. Gun yaptirdim 120 lerde birsey cikti[/QUOTE]hayırlı olsun cnm benim 168 çıkmıştı 10. gün yatirmiştim ama sonra 6.haftada düştüHayırlı olsun cnm ilk kanda kaç cikdi kaçıncı günde yaptırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben 11. Gun yaptirdim 120 lerde birsey cikti[/QUOTE]hayırlı olsun cnm benim 168 çıkmıştı 10. gün yatirmiştim ama sonra 6.haftada düştüHayırlı olsun cnm ilk kanda kaç cikdi kaçıncı günde yaptırdın
İnşallah duvalarimiz senle canım nasıl gidiyor arin oluyormuHayırlı olsun canım insallah rabbim bizlerede boyle sevincli haberler vermeyi nasip eder
Cok sukur yok cnm agrim biraz gaz problemim oluyo okadar saolun insallah bnde sevincli haber verip sonuna kadar goturebilirim insallah rabbim hepimize nasip etsin cnmİnşallah duvalarimiz senle canım nasıl gidiyor arin oluyormu
hayırlı olsun cnm benim 168 çıkmıştı 10. gün yatirmiştim ama sonra 6.haftada düştü[/QUOTE]Cnm ben 11. Gun yaptirdim 120 lerde birsey cikti
Hadi bakalim hayirlisi olsun cnmSonunda aldım randevumu. Doktoru da hangisi uygunsa dedim Ahmet bey uygunmuş. Çarşamba başlıyorum hadi hayırlısı
Sağol canım inşallahHadi bakalim hayirlisi olsun cnm
Hayırlısı olsun canım hakkında inş güzel haberlerini alırızSonunda aldım randevumu. Doktoru da hangisi uygunsa dedim Ahmet bey uygunmuş. Çarşamba başlıyorum hadi hayırlısı
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum canımCok sukur yok cnm agrim biraz gaz problemim oluyo okadar saolun insallah bnde sevincli haber verip sonuna kadar goturebilirim insallah rabbim hepimize nasip etsin cnm
Cnm dun geceden beri biraz agrim var hafif ama yinede ne bilim ya bilmiyorum ne dusunecegimiiii bugun 10 gunum sence normalmi cnm test yapcaktim cesaret edipte yapamadım. ..Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum canım
Günaydın canım bnce agrılar normal tatlım test yapma bnce az kaldı zaten güzel haber alıcam merak etme sen hersey güzel olucakCnm dun geceden beri biraz agrim var hafif ama yinede ne bilim ya bilmiyorum ne dusunecegimiiii bugun 10 gunum sence normalmi cnm test yapcaktim cesaret edipte yapamadım. ..
Insallah cnm bekliyorum bugun Allahin izniyle son yarin ogrenicez bakalımmm...Günaydın canım bnce agrılar normal tatlım test yapma bnce az kaldı zaten güzel haber alıcam merak etme sen hersey güzel olucak
Cnm cok saollll insallah rabbim istiyen herkese hayirlisiyla nasip eylesin kizlar gercekten cok guzel bisi destegini hissetmek sonucu alir almaz sizlrri mutlaka haberdar edicemmmEv-hanimiii canm ins guzel sonuc alirsin rabbim kucagini ikizle doldursun
Canım nasılsın naptın testi inş olumludur canım yaCnm cok saollll insallah rabbim istiyen herkese hayirlisiyla nasip eylesin kizlar gercekten cok guzel bisi destegini hissetmek sonucu alir almaz sizlrri mutlaka haberdar edicemmm
Kotuyum cnm sonuc negatif ve ben napicami bilemiyorum....Canım nasılsın naptın testi inş olumludur canım ya
Canım hiç canını sıkma allah hayırlısını versin tatlım demekki bölesi hayırlı olmuş sakın bırakma tedavini devam et konuştun mu mehmet hocayla hiç canımKotuyum cnm sonuc negatif ve ben napicami bilemiyorum....
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim moralini yuksek tutmaya calis vardir bundada bir hayir umutsuzluga dusme tedavini ihmal etme sakinKotuyum cnm sonuc negatif ve ben napicami bilemiyorum....