- 3 Ağustos 2010
- 342
- 33
Seni çok ii anlıyorum canım inş pozitif alacaksın hiç olumsuz düşünme bol bol dinlen tadını çıkarSimdilik bisi hissedemiyoeum cnm dinleniyorum bol bol sadece her gecen gun heyecan ve merak artiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok ii anlıyorum canım inş pozitif alacaksın hiç olumsuz düşünme bol bol dinlen tadını çıkarSimdilik bisi hissedemiyoeum cnm dinleniyorum bol bol sadece her gecen gun heyecan ve merak artiyo
Hg canım hayırlı olsun tedavin tatlım merkez hakkında bilgi istemişsin bn doktorumdan hemsrrlerden cok memnunum cok yogun lar ama cok ilgililer kesinlikle doğru tercih bn olumsuz olmasına ragmen cok memnunum doktorum cok ilgili bn ohss olmuştum gaziye yatıs yaptık doktorlarına kadar arayıp ilgilendi orada bile mehmet hocanın hastası olduğunu hissediyorsun hakkında hayırlısı olsun...Mrb kizlar araniza yeni katildm allah hepimize saglikli hayrli ewlatlar versin ins bende tedaviye baslicam nova art ta sali gunu ahmet hocayla ilk gorusmemi yapcam.hayrlis olsun ins...
Bisi diil cnm zaten yarin gidip konusunca kendin de rahatlicak eminim fiyat konusundada yardimci olurlar digr merkezlere gore daha uygun oldunu duymustum bn hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnmTsk ederim.kizlar yarin gitcem.gorusmeye ins hakkimizDa hayrlisi olsun merkez ve dktorlari hakkinda baya arastrma. Yaptim herkes cok memnun umarim maddi acidanda zorluk cekmeyiz cok sagolun
Kızlar nasılsınız giremiyorum bu ara iş çok yoğun neler yapıosunuz nasıl gidiyor[/QUOTiyiyiz cnm yanliz bnm bel ve kasiklarim agrimaya basladi bilmiyorum ne dusunmeliyim cnm sen nasılsın
24de teste gidicem trans gununu sayarsak 6 saymassak 5gunum sen link acmstinya onu burda bi paylasirmisin cnn bn bulamadim o sayfayi dagünaydın tatlım bnde iş güç koşturuyorum ya bnce olumlu düşün canım zaten regl agrısıyla aynı kaçıncı günün ne zaman teste gdeceksin?
24de teste gidicem trans gununu sayarsak 6 saymassak 5gunum sen link acmstinya onu burda bi paylasirmisin cnn bn bulamadim o sayfayi da
Hadi bakalim hayırlısı olsun cnmMrb kizlar bugun nova artta ahnet hocayla gorustum cok memnun kaldim allah nasip ederse reglimin ikinci gunu gitcem.tup bebege baslicaz
Hayırlısı olsun cnm kotu bisi cikmaz inşallahgünaydın kızlar bnde bugün gttim pazartesi tekrar gtcem hsg flan olcak bakalım neden tutunmadıgına bakılacak beklemedeyim....
İnş canım sen nasılsın varmı belirti filan..Hayırlısı olsun cnm kotu bisi cikmaz inşallah