- 3 Ağustos 2010
- 342
- 33
Hg canım hayırlı olsun tedavinMrb kizlar bugun nova artta ahnet hocayla gorustum cok memnun kaldim allah nasip ederse reglimin ikinci gunu gitcem.tup bebege baslicaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hg canım hayırlı olsun tedavinMrb kizlar bugun nova artta ahnet hocayla gorustum cok memnun kaldim allah nasip ederse reglimin ikinci gunu gitcem.tup bebege baslicaz
Bilmiyorumki cnm anlayamiyorum biraz belimde agri var ama hayırlısı bakalımİnş canım sen nasılsın varmı belirti filan..
Kendini dinleyip belirti aram ben kafayı bozacaktim belirti yok diye sonra 10. günü kan verdim eve geldim sonra aradı hemşire pozitf dedi şok oldum kendikedimi yedim ben her gün uykularim kaciyordu tutmadı diye için rahat tutev-hanimiii .!.:Bilmiyorumki cnm anlayamiyorum biraz belimde agri var ama hayırlısı bakalım
Saol cnm dinlememye calisiyorum bende insallah hayırlısı olur diye dua ediyorum bol bol elimden baska bisi gelmiyo zatenKendini dinleyip belirti aram ben kafayı bozacaktim belirti yok diye sonra 10. günü kan verdim eve geldim sonra aradı hemşire pozitf dedi şok oldum kendikedimi yedim ben her gün uykularim kaciyordu tutmadı diye için rahat tut
Direk hocanin ismiyle aliyosun cnm sen hangi asamayla gittiysen konusup ona gore tedaviye basliyorlar asilama istersen asilama yok direk tup bebek istersende tup bebek tedavisine basliyolar hangi hocaya gidiceksin cnmKızlar merhaba, yorumlarınızı okuyunca ben de nova arta gitmeye karar verdim. Gidenlere bir kaç sorum olacak. Randevuyu direk hoca ismi ile mi alıyoruz? Bir de sadece tüp bebek için mi yoksa öncesinde yumurta takibi, aşılama gibi şeyler deniyorlar mı hastanın durumuna göre?
Bir de muayene ücreti ne kadar?
Burda Ahmet ve Mehmet hoca isimlerini çok okudum, ikisinden birine alayım diyorum randevu. Sizin öneriniz var mı?Direk hocanin ismiyle aliyosun cnm sen hangi asamayla gittiysen konusup ona gore tedaviye basliyorlar asilama istersen asilama yok direk tup bebek istersende tup bebek tedavisine basliyolar hangi hocaya gidiceksin cnm
Canım mrb ilk muayenede ucret alınmıo direk hocanın ismiyle alıosun ilk kez gelecegini sölersin bnm doktorum mehmet hoca her ikiside başarılı bnceKızlar merhaba, yorumlarınızı okuyunca ben de nova arta gitmeye karar verdim. Gidenlere bir kaç sorum olacak. Randevuyu direk hoca ismi ile mi alıyoruz? Bir de sadece tüp bebek için mi yoksa öncesinde yumurta takibi, aşılama gibi şeyler deniyorlar mı hastanın durumuna göre?
Bir de muayene ücreti ne kadar?
Hayırlısı olsun canım bnm inş bebiş in seninledir tatlımBilmiyorumki cnm anlayamiyorum biraz belimde agri var ama hayırlısı bakalım
Bnm hocam mehmet hoca bn cok memnunum ama ahmet hocaninda cok iyi oldunu duydum cnm artik ona sen karar vericeksin icinden gelen bi ses varsa ona yonel cnmBurda Ahmet ve Mehmet hoca isimlerini çok okudum, ikisinden birine alayım diyorum randevu. Sizin öneriniz var mı?
Saol cnm inşallahHayırlısı olsun canım bnm inş bebiş in seninledir tatlım
Mrb Hg ne zman yapıldı transfer ne zaman aldın sonucu kaçıncı tedavide aldın pozitif ay çok sordum?selamlar mehmet hocanın hastasıyım novaart hamdolsun pozitifi gördük Rabbim devamını getirir umarım
sor tatlım ben de çok soru sordum insanlara. 24 transfer 7 mart test tarihi. ve ikinci tedavi ilkinde transfer bile olmamıştı ve başka bir yerde yaptırmıştım. nova art doğru seçim. gerçekten kendini güvende hissediyorsun en azından benim açımdan öyle oldu. hemşireler de doktorlarda iyi. yorulmuyorsun gereksiz ayrıntılarla.Mrb Hg ne zman yapıldı transfer ne zaman aldın sonucu kaçıncı tedavide aldın pozitif ay çok sordum?
Hayırlı olsun canım insallah rabbim bizlerede boyle sevincli haberler vermeyi nasip ederselamlar mehmet hocanın hastasıyım novaart hamdolsun pozitifi gördük Rabbim devamını getirir umarım
Hayırlı olsun cnm ilk kanda kaç cikdi kaçıncı günde yaptırdın[/QUOTE]"karsipenceredekikarga, post: 40039992, member: 364542"]sor tatlım ben de çok soru sordum insanlara. 24 transfer 7 mart test tarihi. ve ikinci tedavi ilkinde transfer bile olmamıştı ve başka bir yerde yaptırmıştım. nova art doğru seçim. gerçekten kendini güvende hissediyorsun en azından benim açımdan öyle oldu. hemşireler de doktorlarda iyi. yorulmuyorsun gereksiz ayrıntılarla.
Aminnn insallah hepimiz kucagimiza evlatlarimizi hayirla saglikla aliriz.Hayırlı olsun canım insallah rabbim bizlerede boyle sevincli haberler vermeyi nasip eder