Olmama sebebini arastirmiyolar mi?era testi varmis onu denediniz mi?diger denemelerinde novada mi oldu kuzum ?Öyle canım benim ilk uç denemede 5. Gün embosuydu drlar herşey çok iyi demişti ..ancak olmayınca olmuyor iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmama sebebini arastirmiyolar mi?era testi varmis onu denediniz mi?diger denemelerinde novada mi oldu kuzum ?Öyle canım benim ilk uç denemede 5. Gün embosuydu drlar herşey çok iyi demişti ..ancak olmayınca olmuyor iste
Kontrollerde yatış yok canım opu ve transferde bir iki saat durup çıkıyorsunuz o kafarMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisinde kontroller veya transfer işlemi süreçlerinde hastanede yatış yapılıyormu? Yoksa evden gidip gelerek mi süreç takip ediliyor?
İl dışından geliyorsan bulunduğun yerde bu işten anlayan kadın dogumcuya yumurta takibi yaptırabilirsin bazı merkezlerin illerde takip yapan drlari oluyorMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisinde kontroller veya transfer işlemi süreçlerinde hastanede yatış yapılıyormu? Yoksa evden gidip gelerek mi süreç takip ediliyor?
Cikilota kistine bağlıyorlar...eranin kanıtlanmış geçerliliği yok canım...olsaydı tüm merkezler edinir ve uygulardı...çünkü extradan maliyet era testuOlmama sebebini arastirmiyolar mi?era testi varmis onu denediniz mi?diger denemelerinde novada mi oldu kuzum ?
Bisey değil canım:)Çok teşekkür ederim..
Allah yardımcınız olsun hepimizin ki büyük emek.Uç deneme mersinde bir deneme Acıbadem maslakta ve su an novadayiz canim
Acibadem maslakta doktorunuz kimdi canim benim bi akrabam oraya gitti ve bi oglu var simdi... insallah bura senin icin son olur bebislerini alirsin kucaginaUç deneme mersinde bir deneme Acıbadem maslakta ve su an novadayiz canim
Bülent trasti canım ..inşallah ...eylülde donmus transferimuz var işte..Acibadem maslakta doktorunuz kimdi canim benim bi akrabam oraya gitti ve bi oglu var simdi... insallah bura senin icin son olur bebislerini alirsin kucagina
Rapor alabilirsiniz canım...ilk uç gün yatıp dinlenmek tavsiye ediliyor istersen işine başlayabilirsiniz... İstemezse evde vakit geçirirsin...önemli olan stres yapmadan transfer dönemini atlatmakKızlar ben çalışıyorum da transfer işleminden sonra sağlık izni filan veriyorlar mı? Yani yatıp dinlenmek mi gerekiyor yoksa hemen günlük hayatımıza devam edebiliyormuyuz?
Sağol tatlım belki forumun en güzel yanı seni anlayan insanların olması:)))))Kizlar yasadiklariniz gercekten o kadar zorki su anda hic bir skntim olmamasina ragmen sevinemiyorum.. sizlerin derdi benim derdim sanki rabbim ins hepimize yardim etsin..dualrim sizinle
Bizimkiler de ona gitti 15 yildan sonra oldu.. sence o nasildi hoca? Laboratuvar ?tavsiye edermisin?Bülent trasti canım ..inşallah ...eylülde donmus transferimuz var işte..