Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım 12. günü bekliyorum. bekleyiş sürüyoo. Rabbim emeğimizi boşa cıkarmasın hepimizin. Anne olmak için daha olmadan nasıl uğraşıyoruz. İnşallah güzel haber verip size umut olurum.Canim senin test günün bugündü dimi? Hadi bize güzel haberler ver moral olsun su mübarek günde güzel haberler aliriz insallah:))
tatlım 12. günü bekliyorum. bekleyiş sürüyoo. Rabbim emeğimizi boşa cıkarmasın hepimizin. Anne olmak için daha olmadan nasıl uğraşıyoruz. İnşallah güzel haber verip size umut olurum.
slm canım bizim de her şey normal ama 4 negatif denememiz var.sen yaptirmissin sadece parça alıp biyopsi yapiyorlarsa ben daha önce yaptirmistim nasıl birşey neler yapılıyor transfer günü nasıl belli oluyor.Mrhb thorbank msj takip ettigim kadari ile seninde daha once negatif bi kac denemen olmus tup benimde iki defa oldu ve gorunen bi sorun yok histereskobi falan da oldum rahimden parcda alindi sonucu almadim gerci ama ben mehmet hocayla gorustum munae ettim bu tüpü onda denedigimde farkli hic birsey yapmiyorr gerek gormuyorr ama ben cok tedirginin sonucta olmamasi icin bi neden varki tutmuyor bugunlerde fazla dusugu olanlara ve tutmyanlara serum tedavisini duydum senin bi bilgin varmi novart sana farkli birsey yapiyormu
saol bitanem benim ilk tüp bebk olacak nassipse 2 defa aşılama yaptrdım tutmadı zübeydede yaptrdım dedigin testleri aşılamada yaptrdım şimdi yok bu dedigin testleri novrta yapıyolr dimi ayrı bi üçret ödeniyomu?? offf bizim gibi garibnlara bu tüp bebk çok masravlı ALLAHIM hepimize yardım etsin emklererimz boşa cıkmasn inşşşAzap cicegi canim hayirli oldun tedavin simdiden guzel dileklerin tsk ederim ayrica...oncelikle sorun nedir acaba ilk defa mi tup deneyeceksin hsg hormon testleri spetmiyogram yaptirdiniz mi
İkinci denemede yasamistim canim senin yasadigini cok gecmis ols...hocanin dedigi gibi sistemnbozuluyor.....
Canım o bana da yapılmıştı ben de merak ediyorum bu başka birşey mi yaptıranlar yazarsa iyi olur.canım inş hayırlısı olur senden iyi haberi alırız sende çok yorulmuşsun bu son olur inş.Vallahi canım histereskopi sonrası parça alınıp biyopsi yapıldı ama temiz çıktı...öyle transfer günü için bisey demediler bende çok merak ettim şimdi
Bu arada pazar sabahı transfer olacak kızlar
Tsk ederim canim ins...Canım o bana da yapılmıştı ben de merak ediyorum bu başka birşey mi yaptıranlar yazarsa iyi olur.canım inş hayırlısı olur senden iyi haberi alırız sende çok yorulmuşsun bu son olur inş.
Canim zaman kayiyor 4 veyav5. Hafta yenoden adet olursun
Canim ben yaptirdim ama hacettepe hastanesinde sonucu almadim zaten ondan sonrada tup denemedik ama simdi oksa denemem cok faydali olduguna inanmiyorum era testi bile henuz faydasi kanitlanmamis bu asi yi bi cok doktor destekliyo kendi merkezlerinde de yapmaya baslamislarr bende iki negwtiften sonra ve embryolarin kaliteside iyiydi rahimde sorun yok ama tutmadii bu denemeden once farklı seyler denemek istiyorum ismini unuttum benden de parca aldilarr sana isim olarak ne dediler bu islemeslm canım bizim de her şey normal ama 4 negatif denememiz var.sen yaptirmissin sadece parça alıp biyopsi yapiyorlarsa ben daha önce yaptirmistim nasıl birşey neler yapılıyor transfer günü nasıl belli oluyor.
Canim novartta hocayla konuss gazide yaptir testlerini yoksa cok pahali olurrsaol bitanem benim ilk tüp bebk olacak nassipse 2 defa aşılama yaptrdım tutmadı zübeydede yaptrdım dedigin testleri aşılamada yaptrdım şimdi yok bu dedigin testleri novrta yapıyolr dimi ayrı bi üçret ödeniyomu?? offf bizim gibi garibnlara bu tüp bebk çok masravlı ALLAHIM hepimize yardım etsin emklererimz boşa cıkmasn inşşş
bacım senin ilk denemn mi?? benm bayrama geliyo tedavim nasl olck bilmiyom kıslar
Hadi hayirlisi insallahh guzel haberini alirizz duamdasinn mujdeli haberini bekliyorumm artik bu son olurVallahi canım histereskopi sonrası parça alınıp biyopsi yapıldı ama temiz çıktı...öyle transfer günü için bisey demediler bende çok merak ettim şimdi
Bu arada pazar sabahı transfer olacak kızlar