- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
korkma inşallah Allah hayırlısını nasip etsin senin için korkular hiç bitmiyo çünküAmin cnm insbu ay baslicaz ins cok heyecnliyim bi taraftan korku bakalim hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma inşallah Allah hayırlısını nasip etsin senin için korkular hiç bitmiyo çünküAmin cnm insbu ay baslicaz ins cok heyecnliyim bi taraftan korku bakalim hayirlisi
Ole cnm.2 negatifi gordukten sonra iste insanin elinde olmdan bi korkuya kapiliyo belli oldumu minislerin cinsiyeti benim icimden 2 erkek gibi geciyo amakorkma inşallah Allah hayırlısını nasip etsin senin için korkular hiç bitmiyo çünkü
yaaa nerden bildinOle cnm.2 negatifi gordukten sonra iste insanin elinde olmdan bi korkuya kapiliyo belli oldumu minislerin cinsiyeti benim icimden 2 erkek gibi geciyo ama
Masallh cnm icimden ole gecti hayirlisiyla gelsinler pasalaryaaa nerden bildin
Aminn inşallahMasallh cnm icimden ole gecti hayirlisiyla gelsinler pasalar
şimdiki doktorum Mehmet hocanın öğrencisi takılıyo bize Ahmet Mehmet koyarsınız artık diyeMasallh cnm icimden ole gecti hayirlisiyla gelsinler pasalar
Demişimdiki doktorum Mehmet hocanın öğrencisi takılıyo bize Ahmet Mehmet koyarsınız artık diye
Evet kurumun sgk anlaşması yok sadece ilaçları da hoca gaziden giriş yaptırıp yazıyorKızlar nova art ta tüp bebek raporu geçmiyor demi , sadece ilaçlar raporlu olabiliyor
Ben şimdi şehir hastanesinden rapor çıkartmak için uğraşıyorum ama yarın Ahmet hocaya muayene olup son kez nova art ta deneyeceğim olmazsa 3 kez de devlette şansımı denemek istiyorum tabi rapor çakarsa.hayırlısı inşallahEvet kurumun sgk anlaşması yok sadece ilaçları da hoca gaziden giriş yaptırıp yazıyor
Novaartda deneyecekseniz rapor için uğraşmayın hoca çılarttırıyor zaten gaziden raporuBen şimdi şehir hastanesinden rapor çıkartmak için uğraşıyorum ama yarın Ahmet hocaya muayene olup son kez nova art ta deneyeceğim olmazsa 3 kez de devlette şansımı denemek istiyorum tabi rapor çakarsa.hayırlısı inşallah
Benim 4. Olacak nova da eğer olmazsa yine diye devletten rapor almak istiyorum 3 kez de raporlu deneme hakkım olsun diye çünkü artık maddi olarak eşime çok yük olacak 4 kez özel hem de ilaçlarda raporsuzduNovaartda deneyecekseniz rapor için uğraşmayın hoca çılarttırıyor zaten gaziden raporu
O raporu ben hic kulladim kndide demedi hep parayla aldik ilaclar icinse egerNovaartda deneyecekseniz rapor için uğraşmayın hoca çılarttırıyor zaten gaziden raporu
Nova art ta ilaçlar içiO raporu ben hic kulladim kndide demedi hep parayla aldik ilaclar icinse eger
yok ben genel olarakta almak istedim , daha çok deneme hakkım olsun diye .O raporu ben hic kulladim kndide demedi hep parayla aldik ilaclar icinse eger
Evet canım sor istersen raporun şartları var erkek infertilitesi olunca diğer şartlara bakmıyorlar çok çok ciddi bir fiyat farkı olmadı diye hatırlıyorum mayıs ayındaydı 1500 verdik 300 yada 400 gibi bişey iade aldık sanırımO raporu ben hic kulladim kndide demedi hep parayla aldik ilaclar icinse eger
O raporun süresi var diye biliyoru. Her deneme için tekrar çıkartmak gerekebilir devlet hastaneleri çok uğraştırıyor emin olun isterseniz önce geçen yıl araştırdığım zamandan öyle kalmış aklımdaNova art ta ilaçlar içi
yok ben genel olarakta almak istedim , daha çok deneme hakkım olsun diye .
Haklisin cnm cokta birsey oynamiyomsEvet canım sor istersen raporun şartları var erkek infertilitesi olunca diğer şartlara bakmıyorlar çok çok ciddi bir fiyat farkı olmadı diye hatırlıyorum mayıs ayındaydı 1500 verdik 300 yada 400 gibi bişey iade aldık sanırım
Ins hayirlisi olsun benimde 3.deneme olack iumarim bu sefer olumlu sonuclanirda gerek kalmaz sizi cok iyi anliyorum istanbulda tedavi fiyatlari dahada yuksekNova art ta ilaçlar içi
yok ben genel olarakta almak istedim , daha çok deneme hakkım olsun diye .
Allah hepimizin çabalarını boş çevirmesin inşallah, devlette ilaçlar dahil 2000 TL falan tutuyormuş masraflar, o yüzden rapor çıkarmak istiyorum.Ins hayirlisi olsun benimde 3.deneme olack iumarim bu sefer olumlu sonuclanirda gerek kalmaz sizi cok iyi anliyorum istanbulda tedavi fiyatlari dahada yuksek
Süresi 1 yıl falan diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. İnşallah gerek kalmaz hamile kalırım.O raporun süresi var diye biliyoru. Her deneme için tekrar çıkartmak gerekebilir devlet hastaneleri çok uğraştırıyor emin olun isterseniz önce geçen yıl araştırdığım zamandan öyle kalmış aklımda