- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
8000tl diye biliyorum ilac dondurma haric2020 fiyat bilgisi olan var mı acaba,yarın için randevu alacağım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8000tl diye biliyorum ilac dondurma haric2020 fiyat bilgisi olan var mı acaba,yarın için randevu alacağım da
2019 da 8250 idi diye hatırlıyorum8000tl diye biliyorum ilac dondurma haric
Merhaba canım nasılsın başladın mı tedaviye8000tl diye biliyorum ilac dondurma haric
Mrblar iyiyim cnm sen nasilsin baslicaz bu ay ins sen ne yaptinMerhaba canım nasılsın başladın mı tedaviye
Olabilir belki artmistir2019 da 8250 idi diye hatırlıyorum
Hayırlısı olur inşallah canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin İnşallah İyice salmıştım artik ben 1 sene önce tüp bebekten negatif sonuç almıştım olmuyo diyodum hep dün bir hastaneye gittim ki mucizemle karşılaştım çok şükür bin şükür bugün keseyi gördük çok şükür gerçekten kafada bitirince oluyo kendiliğinden canimMrblar iyiyim cnm sen nasilsin baslicaz bu ay ins sen ne yaptin
Yaa aldigim en guzel haber okdr sevindimki masallah 41kere❤gozun aydin canm sag salim Allah kucagina almayi nasip etsin okdr haklisinki iste sttres sikinti is guc etkiliyo bu sefer tedavi olumlu sonuclanirda guzel haberi paylasirim dikkat et kndine bol bol dinlen Allah emanet olun kucuk minnoslaHayırlısı olur inşallah canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin İnşallah İyice salmıştım artik ben 1 sene önce tüp bebekten negatif sonuç almıştım olmuyo diyodum hep dün bir hastaneye gittim ki mucizemle karşılaştım çok şükür bin şükür bugün keseyi gördük çok şükür gerçekten kafada bitirince oluyo kendiliğinden canim
Amin inşallah canım benim dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşaAllah İnşaAllah seninde güzel haberini alırız canım birlikte kucagimiza alırız çocuklarımızıYaa aldigim en guzel haber okdr sevindimki masallah 41kere❤gozun aydin canm sag salim Allah kucagina almayi nasip etsin okdr haklisinki iste sttres sikinti is guc etkiliyo bu sefer tedavi olumlu sonuclanirda guzel haberi paylasirim dikkat et kndine bol bol dinlen Allah emanet olun kucuk minnosla
Çok teşekkür ederim canım etmez olurmuyum Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahCanım yaaa hayırlı olsun cooooook sevindimm herşey nasip tabi bebisle iyi bak kendine bizlere de bol bol dua et canım
hamilesin sanırım canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almerhaba kızlar sonunda emeklerimizin karşılığını aldık bu süreçte ahmet hocam çok ilgiliydi aynı zamanda bütün ekip çok büyük destekçimizdi zaten hemşirelerle ayrı bi bağımız oluştu genç ve motive ediciler size tavsiyem bu süreçte stresten uzak durmanız çünkü psıkolojik olarak çok yıpranıyorsunuz o yüzden böyle bi ekiple birlikte olmak çok önemli inşallah sizde güzel haberler alırsınızzz
teşekkür ederim inşallah güzel devam eder sizde mi tedavideydiniz?hamilesin sanırım canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al
benim kasımın 25 inde transferim olmuştu çok şükür ikizlere hamileyim 16. haftadateşekkür ederim inşallah güzel devam eder sizde mi tedavideydiniz?
8merhaba kızlar sonunda emeklerimizin karşılığını aldık bu süreçte ahmet hocam çok ilgiliydi aynı zamanda bütün ekip çok büyük destekçimizdi zaten hemşirelerle ayrı bi bağımız oluştu genç ve motive ediciler size tavsiyem bu süreçte stresten uzak durmanız çünkü psıkolojik olarak çok yıpranıyorsunuz o yüzden böyle bi ekiple birlikte olmak çok önemli inşallah sizde güzel haberler alırsınızzz
Hayirlisi olsun
Canm saglikla kucagina al ins cok emek verdin masallh size❤benim kasımın 25 inde transferim olmuştu çok şükür ikizlere hamileyim 16. haftada
amin canım inşallah en kısa sürede sanada nasip olsun naptın başladınmı tedaviyeCanm saglikla kucagina al ins cok emek verdin masallh size❤
sende sağlıkla kucağına al inşallah her anı ayrı stresli Allah kimseye korktuğunu yaşatmasın. Transfer sürecinde tuttumu sonrası devam eder mi, sağlıklı mı derken inşallah sağlıkla süreci tamamlarız. Allah isteyen, iyi anne baba olabilecek kimseye aratmasınMesajim cikmamis hamilelere saglikla kucaklarina almak nasip etsin diye dua ediyorum.
Amin cnm insbu ay baslicaz ins cok heyecnliyim bi taraftan korku bakalim hayirlisiamin canım inşallah en kısa sürede sanada nasip olsun naptın başladınmı tedaviye