- 27 Aralık 2017
- 347
- 446
Ben zaten buna üzülüyorum ilgilenecekleri kadar hasta alsınlar o zaman değil mi? Biz burda onların tecrübesine vs laf etmedik yada hep yüzümüze sırıtsınlar demedik gereken neyse o yapılsın o kadar yoğun ve yorgunsa neden beni ayrıntılı usg için gazi ye göndermedi kendi baktı bunu bi açıklasınlar..yoksa Allah’ın verdiğini biz de biliyoruz bu adamlar bize çocuk yaratsın vs mi dedik yok şirk koşmak cs diye yorum yapmış biri..burda din dersine gerek yok... yok şu dr da şu kadar denemede olan şu dr da bu kadar denemede olabilir demek saçma bunları bilmeyecek kadar gerizekalı değiliz çok şükür.. Neyse arkadaşım bi söz var ya kınadığın başına gelmeden ölmezsin onlar kınasın bize çamur atsın bakalım benAllaha bırakıyorum yalan mı söylüyorum doğru mu söylüyorum öteki tarafta görürler.. Bekara karı boşamak kolaymış insan kendi yaşamayınca saçma sapan konuşuyor işte..Aynen arkadaşım avukat misali savunuyorlar herkes yaşadığını bilir.bizim yalan borcumuz yok dediğin gibi.
Ben bilirim kürtaj olduğum halde bir telefona donmediklerini.Ben başka doktora gitmek zorunda kaldım o zaman. Ustelik benim son aylarinda yuksek tqnsiyon sebebiyle riskli olan arkadasimla da hic ilgilenmemisler