- 27 Aralık 2017
- 347
- 446
Şu anda da ben şoktayım canım demek gazi de bakıldı ayrıntılı ultrasona..hayır beni yönlendirmedi canım..Su an saskinlikla okudum yazini. Ayrintili ultrason icin gaziye yonlendirmedimi sizi ? Normal muayenede kendi bize ayrintili usg nin gazide olacagini soyledi hatta sekreteri ordan gun alip bizi aramisti. Gazide de yaklasik 45 dk ayrintili bakildi. Benim hamileligim cok sikintiliydi 9 ay boyunca evde su bitse markete bile gidemedim ayaga kalkinca kanamam oluyordu. Her kanamada mehmet hoca gaziye yatisimi yapti. Orada yanima geldi, nst odasinda nst kagidimi inceledi. Tansiyonum 14 e cikti diye bile yatis yaptirdi surekli tansiyon, idrara baktirdi. Hatta ben hep korkarak giderdim yine yatis yapacak diye. 8 ayda baska bir sebepten dolayi yollarimizi ayirmak zorunda kaldik. İnanin okuyunca cok sasirdim ve uzuldum sanirim benim hayati tehlikem old icin farkli davranildi. Dogumuma da zaten bir cok dr girmek istemedi cunku haysti tehlikem coktu.
bu duyduklarıma çok üzüldüm benim ne farkım vardı ki bebeğimin ne suçu vardı. Ona neden bakılmadı. Ya bi sıkıntısı olsaydı acil müdahale gerektirecek? Hakkımı helal etmiyorum.. Allahım çocuğumu sana emanet ediyorum diyordum hep yavrumla hiç ilgilenilmedi maalesef çok acı .. Ben ücretini ödemiyor muydum bu neyin ayrımcılığı yani para verince bile herkese aynı muamele Yok maalesef..
Ben orta halli bir insanım ve 4. Denemede bebeğimi kucağıma aldım maddi ve manevi olarak o kadar zordu ki..sırf kanama olacak bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla muayenehanesine devam ettim çünkü maddi olarak beni çok zorladı. Yememden içmemden giymemden kısaca herşeyimden fedakarlık ederek gittim ben o muayenehaneye. İnanır mısın hamilelik bile almadım ablamınkileri giydim. Yeterki bebeğime tecrübeli eller baksın dedim ama oradan her çıkışımda hüngür hüngür ağladım resmen gidelim diye gözümüzün içine bakıyordu acele acele bakıp gönderiyordu .Artık son zamanlarda sadece gitmiş olmak için gidiyordum sadece iyi deyip geçiyordu çoğu zaman resim bile vermiyordu ve o kadar hızlı bizi gönderiyordu ki istemek bile aklıma gelmiyordu resmen kendimizi kapının önünde buluyorduk . 1 gün önce ya resmen Doğumdan 1 gün önce gittim yanına sancımda olmasına rağmen bana hiç bir şey demedi ertesi gün Gazi’ye apar topar gittik 1-2 saatte doğurdum zaten Doğum olduktan sonra gelip ne hızlı doğurdun dedi sadece..yazık ya ben ne diyim artık bilmiyorum içi rahatsa diyecek sözüm yok