- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım bende 39 yaşındayım bunu ücuncu denemem olcak ilkini başka bir yerde yapmıştık eşim azospermi yani hiç sperm çıkmıyor ameliyatla bulunuyor ilk deneme negatif oldu ikinciyi novaartta yaptık ilk yaptığımız merkezden döndürmüş spermlerii novaartta taşıdık benden yumurta toplandı fakat spermler çözülürken bozuldu onun için transfer olmadi şimdi tekrar novaartta eşim mikroretese olcak sperm çıkarsa benden yumurta toplanacak benim yumurta rezervim azalmış geçen 3 tane çıkmıştı bakalım bunda ne olacak bu ay ki adetimde tekrar baslicaz yaşımdan dolayı bazen ümitsizliğe dusuyorummerhabalar bende Mehmet hocanın hastasıyım ama ilk yumurta toplama ve transferimi Ahmet Hoca yaptı. ikisi de aynı bana göre. zaten de aynılar:))) yani iyiler. bende burada çok olumlu şeyler okuduktan sonra başlamaya karar vermiştim zaten. ilk denememiz kasım aynıda 3. gün taze embriyoydu olmadı malesef. iki tane dondurulmuş embriyomuz daha var. 41 yaşındayım geç evlendim biraz. benim gibi 40 üstü olup ta dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba merak ediyorum? şansım çok mu az acaba? bu işe ilk başlarken olur herhalde diye düşünüyordum çünkü herhangi bir problemim çıkmamıştı. ama gördüm ki o kadarda kolay değilmiş.
Selam canım bende 39 yaşındayım bunu ücuncu denemem olcak ilkini başka bir yerde yapmıştık eşim azospermi yani hiç sperm çıkmıyor ameliyatla bulunuyor ilk deneme negatif oldu ikinciyi novaartta yaptık ilk yaptığımız merkezden döndürmüş spermlerii novaartta taşıdık benden yumurta toplandı fakat spermler çözülürken bozuldu onun için transfer olmadi şimdi tekrar novaartta eşim mikroretese olcak sperm çıkarsa benden yumurta toplanacak benim yumurta rezervim azalmış geçen 3 tane çıkmıştı bakalım bunda ne olacak bu ay ki adetimde tekrar baslicaz yaşımdan dolayı bazen ümitsizliğe dusuyorum
Ocakta yaptirdim canim ben 10 bini buldu dondurma dahil şimdi pahalilasmis diye duydum sana onarım parayı muhasebecinle değil doktorunla konusMerhaba arkadaşlar acaba tüp bebek masrafları ne kadar bilgi verebilir misiniz teşekkürler
Genelde yas ve embryo kalitesine gore 2taneyi tercih ediyolar benim bildigim ins sonuda guzel olurArkadaşlar merhaba, bende Novaart da ilk tüp bebek denememe Ahmet bey ile başladım. Benim merak ettiğim ilk denemede tek embriyo mu transfer ediliyor yoksa 2 veya 3 tanede transfer edilebiliyor mu?
Cevabınız için tesekkürler 29 yaşındayım iğnenin 9 . günündeyim 10 dan fazla yumurtam var. Boyutlarıda 12-15 arasındaydı. Doktorum pazartesi günü toplanabileceğini söyledi. Yumurta toplama ağrı yapan bir durum mu acaba işe başlamam gerekiyorda beni zorlar mı?Genelde yas ve embryo kalitesine gore 2taneyi tercih ediyolar benim bildigim ins sonuda guzel olur
Yok cnm yha bende mehmet hocanin hastasiyim gecen sene olmustu yumurta toplama agrim sizim kanama vs .hicbirsey yasamadim sukur zaten hocalarimz ankaranin en iyi hocalari bana gore seninde sikinti yasayacagini dusunmuyorum kafana hic takma streste yapma guzel dusunCevabınız için tesekkürler 29 yaşındayım iğnenin 9 . günündeyim 10 dan fazla yumurtam var. Boyutlarıda 12-15 arasındaydı. Doktorum pazartesi günü toplanabileceğini söyledi. Yumurta toplama ağrı yapan bir durum mu acaba işe başlamam gerekiyorda beni zorlar mı?
Hiç agrım sizin olmadi benimde canım stres yapma hic eğer iyi kalitede embriyon varsa 2 tane koyuyorlarCevabınız için tesekkürler 29 yaşındayım iğnenin 9 . günündeyim 10 dan fazla yumurtam var. Boyutlarıda 12-15 arasındaydı. Doktorum pazartesi günü toplanabileceğini söyledi. Yumurta toplama ağrı yapan bir durum mu acaba işe başlamam gerekiyorda beni zorlar mı?
Merhaba canım ben de aynı şeyi düşünüyorum yani mikroçip yaptırmayı ve dna sina da bakılıp seçiliyor mu iki tarafinda olmadı bi arayıp sormayı düşünüyorum sanırım grupta yaptıran yokArkadaşlar mrb! Mikroçip yöntemi yaptiran yada bilgisi olan varmi? Tutma orani dahami yüksek? Yardimci olabilirmsnz?
Evet canım, merkez peşin alıyor ödemeyi yumurta toplama gününde.Arkadaşlar Nova art ta tüp bebek yaptırmak istiyorum. Kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz dediler. Bilgisi olan var mı? teşekkür ederim
Doktorunla ozel olarak konus para konusunu...muhasebeyle konusma...ben de orda tedavi oluyorumArkadaşlar Nova art ta tüp bebek yaptırmak istiyorum. Kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz yok dediler. Bilgisi olan var mı? teşekkür ederim
Merhaba doktor fiyat konusunda yardımcı oluyor mu? Biz tedaviye başlamadık henüz sadece sperm donduruldu.Doktorunla ozel olarak konus para konusunu...muhasebeyle konusma...ben de orda tedavi oluyorum