Gecen sene bin tl idiMerhabalar, merkezde mikroçip yaptıran oldu mu? Fiyat hakkında bilgisi olan...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen sene bin tl idiMerhabalar, merkezde mikroçip yaptıran oldu mu? Fiyat hakkında bilgisi olan...?
Sağol canım, öğrendim 1500 tl imiş..Gecen sene bin tl idi
Ben geçen sene Ocak'ta başladım 10 bini buldu canım ilaçlar ve dondurma dahil İnşallah çok fiyatlar artmamiştirArkadaşlar bende Nova art gitmeyi dusunuyorum. Ilk denemem olacak ve nasıl olacağını ne yapacagimi hiç bilmiyorum birde tüp bebek nekadar tutuyor ilaçlar dahil ? Ona gore kendimi hazırlayım bilgi verebilirmisiniz?
Ben agustos ayinda basladim tedaviye...ilaclar dondurma vs 10 bini buldu canimArkadaşlar bende Nova art gitmeyi dusunuyorum. Ilk denemem olacak ve nasıl olacağını ne yapacagimi hiç bilmiyorum birde tüp bebek nekadar tutuyor ilaçlar dahil ? Ona gore kendimi hazırlayım bilgi verebilirmisiniz?
Ben hamileyim 4 bucuk aylık ilk denememizde oldu çok şükür mehmet hoca nın hastasıydımRabbim yardımcınız olsun saolun kızlar peki hamilemiziniz yada bebis varmı.
Ben de Ahmet Hoca'nın hastasıyım ilk denememde oldu şükür İkizlerim var 57 günlükRabbim yardımcınız olsun saolun kızlar peki hamilemiziniz yada bebis varmı.
Maşallah allah analı babalı büyütsün. Zaman geçniyor bu sıralar bana ne güzel doğum yapmıssın senn hemde ikizzBen de Ahmet Hoca'nın hastasıyım ilk denememde oldu şükür İkizlerim var 57 günlük
sendeki sıkıntı neydi canimBen de Ahmet Hoca'nın hastasıyım ilk denememde oldu şükür İkizlerim var 57 günlük
Ben hamileyim 4 bucuk aylık ilk denememizde oldu çok şükür mehmet hoca nın hastasıydım
Ben de Ahmet Hoca'nın hastasıyım ilk denememde oldu şükür İkizlerim var 57 günlük
Ondan bilgim yok canım ama daha uygun diye biliyorum 3 4 bin civarı. Doktorun ne uygun görürse onu dene derim. Görüştükten sonra karar verirsinizPeki kızlar aşılama ne kadar ?
Ondan bilgim yok canım ama daha uygun diye biliyorum 3 4 bin civarı. Doktorun ne uygun görürse onu dene derim. Görüştükten sonra karar
verirsiniz
Hımm. Hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre nasip etsinBen hiç aşılama denemedim zaten ne derse o. Sonuçlarımı götürdüğümde bakalim eşimin sonuclarinida nasıl bir tedavi uygularsa artık.
Faydalı olabildiysem Ne mutlu canım moral çok önemli sakın moralini bozma adetlerim bile düzenli olmuyordu Benim hiç umudum yoktu yani herşey nasip doktora inancYa bana c9k umut oluyorsunuz
Aynen öyle. Bende hiç adet göremezdim ancak ilaç içersem olurdum. Önce allah sonra doktorlara güvenFaydalı olabildiysem Ne mutlu canım moral çok önemli sakın moralini bozma adetlerim bile düzenli olmuyordu Benim hiç umudum yoktu yani herşey nasip doktora inanc
Aynwn bende canim cok sukur sorunsuz oldu Iğne saatleri cok önemli bide ona dikkat et canim Y yesimmm999Aynen öyle. Bende hiç adet göremezdim ancak ilaç içersem olurdum. Önce allah sonra doktorlara güven