İnşallah en kısa zamanda sende alırsın güzel sonuçlar canım Allah yardımcın olsun merkez hakkında eğer burda başlarsan tedaviye seçtiğine hiç pişman olmayacaksın eminim doktorlar olsun merkez olsun hepsi çok iyiler ve işlerinin ehli doktorlar çok farklı bir güven veriyorlar insana ben 3. denememe başlayacağım burada ilk ikiside burdaydı hiç tereddüt etmedim yine burda kalmak istedim. Sorularına gelirsek;
Doktorlar çok fazla yoğun olduğu için seninle uzun uzun konuşamıyorlar tabiki ama sorduğunuz hiçbir soruyuda cevapsız bırakmıyorlar diğer çalışanlarda gayet ilgililer hemşireleri olsun sekreterdekiler olsun.
Labaratuvar bölümüde başarılı bence çünkü hastane istatiklerine göre pozitifi çok olan bir merkez yani tabikide tam ortamı bilmiyoruz hiçbir hastanenin ama embriyoları çok iyi takip ettiklerini duydum her zaman.
Rapor konusunda detaylı bir bilgim yok canım ama bana ilaçları daha az fiyatla almam için aşılama raporu çıkartmıştı bazen yapıyorlar o şekilde ama dediğim çok bilmiyorum rapor konularını.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım