Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum canım çıkmadı daha çıkar çıkmaz yazacagım
Cnm çıktı sonucum. 15.9 dan 54 e çıkmış. Normal mi bu artış cnm ?
Benim karnımda ve belimde çok ağrı var ağrım arttıkca leke grliyo nokta kadar
Gözün aydınnnnnKızlarrrrr 158 cıktı hamileyimmmmmmmmm
Kızlarrrrr 158 cıktı hamileyimmmmmmmmm
Cnm çıktı sonucum. 15.9 dan 54 e çıkmış. Normal mi bu artış cnm ?
Hayırlı olsun kızlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrrrr 158 cıktı hamileyimmmmmmmmm
Benim karnımda ve belimde çok ağrı var ağrım arttıkca leke grliyo nokta kadar
AA hayırlı olsunCnm çıktı sonucum. 15.9 dan 54 e çıkmış. Normal mi bu artış cnm ?
Çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızlarrrrr 158 cıktı hamileyimmmmmmmmm
Kızlarrrrr 158 cıktı hamileyimmmmmmmmm
Öncelikle merhaba arkadaslar. Tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum. Daha önce bir negatif denemem oldu.şimdi tekrar başlayacağim ama merkez konusunda çok kararsızım.bu sayfayi takip ediyorum hamile olanlari görünce çok mutlu oluyorum.bende özel hastanelere karsi bi güven sorunu var.tecrübeli olan arkadaslarim nova art hakkinda sizlere sorum olacakti?
1)doktorunuz ve merkez ilgili mi ?
2)hastanenin laboratuvar bölümü sizce basarili mi?
3)ilaclarda ve tedavide rapor hakkindan yararlanabiliyor muyuz?
Cevaplarsaniz çok memnun olurum.
Rapor veriyorlar merkezin en önemli ve en güvenilir tarafı laboratuvar ı ve embriyoloğu dr kısmına gelince baya yoğunlar ama her soruna cvp verirler sonuç itibariyle her halükarda 2 si prof 3 uzman kişi tarafınfan birii olmadığında diğerinin takibi avantajına sahipsin benim için önemli bir artıAnladim cnm insan olumsuz deneyim olunca iste hastanelere yaklasirken hep merak icinde oluyor.tesekkür ederim cevabin icin