- 18 Mart 2011
- 79
- 71
- 38
Ayy inşallah karşılaşırız canım bende eylülün 2. haftası falan gideri büyük ihtimalle adetin 2. günü çağırıyor aynen inşallah gecikme olmazsa tabi
İnşaallah canim, Allah sevindirsin hepimizide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah karşılaşırız canım bende eylülün 2. haftası falan gideri büyük ihtimalle adetin 2. günü çağırıyor aynen inşallah gecikme olmazsa tabi
İnşaallah canim, Allah sevindirsin hepimizide
Tesekkur ederim iyiyim hala bulantılarım ve kokulara karşı savaşıyorum bunlar dışında üçümüzde iyiyiz şükür.Sadece biri gösterdi cinsiyetini diğeri saklandı haftaya cumartesi kontrolüm var belki digeride gösterir.yasmi_n Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişlerinde sende iyisindir inşallah cinsiyetleri de belli oldu mu yoksun bayadır
Merhaba arkadaslar
Panık atak sıkıntısı yaşıyordum. Ilac kullanıyordum eylulde tedavıye baslarsam dıye ılacı duzenlı ve planlı sekılde dr kontrolunde azalttım
Nasıl baş donmesı mıde bulantısı yasıyorum dunden berı.Az once drdan geldım serum takıldı. Boyle bır durum yasayan var mı acaba aranızda
Tesekkur ederim iyiyim hala bulantılarım ve kokulara karşı savaşıyorum bunlar dışında üçümüzde iyiyiz şükür.Sadece biri gösterdi cinsiyetini diğeri saklandı haftaya cumartesi kontrolüm var belki digeride gösterir.
Sen nasılsın.
Şükür bugünümüze az kaldı 4 ayı bitirdik bu hafta.Canım benim en kısa zamanda o da geçer inşallah rahat bir şekilde geçirirsin hamileliğini maşallah kocaman olmuşlar haftaya cumartesi diğeride gösterir inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına al Allahın izniyle canım benim Bende çok şükür iyiyim histereskopi yapıldı eylülde başlayacağım yeniden inşallah Rabbim güldürür yüzümü bu sefer hayırlısı olsun hakkımızda
Canım benım Allah razı olsun senden. Sımdı dr dan randevu aldım. Cok etkıledı benı gercekten.Canım sürekli kullanılan ilaçlar böyle bir anda azaltılınca oluyor yan etkileri bir kaç güne geçer merak etme geçmezsede mutlaka görün doktoruna Allah yardımcın olsun
Şükür bugünümüze az kaldı 4 ayı bitirdik bu hafta.
Seninde hazırlıklar başlamış Rabbim çektiğin sıkıntılarını verdiğin emeğini boşa çıkarmasın Allah yardımcın olsun Inşallah önce karnın sonra kucağın dolar bebislerle
Canım benım Allah razı olsun senden. Sımdı dr dan randevu aldım. Cok etkıledı benı gercekten.
Nasılsın nasıl gidiyor var mı bi sıkıntıHaklısın cnm bende öyleyim ağır kaldırmak dışında birçok şeyi yapmaya başladım kaderimiz de varsa oluyor yoksa günlerce de yatsan olmuyor. Rabbim hayırlı güzel yazılar yazsın inşallah. Gelişmelerden beni haberdar et olur mu
Nasılsın nasıl gidiyor var mı bi sıkıntı
Olmazsın cnm inşallah merak etme bende aynı bekliyorum işte zaman ağır geçiyor bayaCnm aynı bekliyorum bakalim. Üç gün sonra adet olmam lazım inşallah olmam diye dua ediyorum bakalım. Sende nasıl durumlar ?
Olmazsın cnm inşallah merak etme bende aynı bekliyorum işte zaman ağır geçiyor baya
Cnm aynı bekliyorum bakalim. Üç gün sonra adet olmam lazım inşallah olmam diye dua ediyorum bakalım. Sende nasıl durumlar ?
Olmazsın cnm inşallah merak etme bende aynı bekliyorum işte zaman ağır geçiyor baya
Canım inşallah sende alırsın güzel sonuçlar Allah yardımcınız olsun [/QUOTE
Çok teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için inşaşlah cuma günü hürmetine rabbim her isteyene nasip etsin
İnşallah cnm. Karın ağrın yada lekelenme tarzında kanaman fln var mı ? Evet zaman ağır geçiyor birde ben ilk üç gün çok yordum kendimi moralim de biraz bozuktu ağladım fln umarım ters etki yaratmamistir . Hayırlı güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Yok lekelenme falan sadece gaz ve sancısı var:) nasibimizde ne varsa o istersen taş taşı ağlamaktan için çıksın istersen gül mutlu ol yat nasipte ne varsa o