- 13 Mayıs 2017
- 648
- 956
- 36
Bilmiyorum. Şimdi aradılar 4 tanenyumurtam kalmış donduralım mı deddilerSeninde yumurta sayın fazlaymis neden beşinci güne bekletmediler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum. Şimdi aradılar 4 tanenyumurtam kalmış donduralım mı deddilerSeninde yumurta sayın fazlaymis neden beşinci güne bekletmediler ?
Zaten bi sıkıntı olursa tup bebege rapor veriyolar canimKızlar ya iyi hoş demissiniz de ben bayramdan sonra ise başlayacağım iznim bitiyor Ben nasıl dinleneceğim bilmiyorum.
Yok canim kimse giremiyo zaten 5 dklik bisry kasma kendiniKızlar transferde eşim de yanıma gelebilir mi ? İzin veriyorlar mı eşleri de almaya ?
Afyondan cnmNerden geleceksin canim
Allah emeğini zayi etmesin canımAfyondan cnm
Amiiiinn canımm sagolasın..Allah emeğini zayi etmesin canım
Sanırım bugün aynı odadaydık seninleKızlar transferde eşim de yanıma gelebilir mi ? İzin veriyorlar mı eşleri de almaya ?
Sanırım bugün aynı odadaydık seninle
Bende başka kasiyodum kendimi ama mecburen başka sekileşeklilde olmuyoMerhaba
Bende mehmet hocanın hastasıyım. Gecen hafta muayeneye gıttım kendısıne (Baska tup bebek merkezıne gıtmıstım sadece testlerı yaptırdım ve vazgectım ordan ve mehmet hocayla tanıstım)
Bayram tatılınden dolayı eylul ayına bırakalım dedı mehmet bey.
Tup bebekle ılgılı bılgım ve deneyımım yok ama vajınal muayeneler rahatsız edıyor benı. Yumurta kontrolunde 2 gune 1 yapılıyormus sanırım muayene (((
Canımm nasilsınn nasıl olduCanım adet oldum gittim2 önce 2. günü herşey normal ve güzel dedi Ahmet Hoca pazartesi günü sabah 7 buçukta gazi hastanesinde histereskopi yapılacak ve eylülde de başlayacağım transfer olmuş olursun dedi Allah yardımcımız olsun inşallah kolay geçer operasyon
Evet malesef..kendımı rahat tutmaya calısıyorum ama..Bende başka kasiyodum kendimi ama mecburen başka sekileşeklilde olmuyo
Tamamen sağlık için canımEvet malesef..kendımı rahat tutmaya calısıyorum ama..
İnşaallah cnm Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum.. ücret ne kadar ödeyeceksin cnm ben soramadm telefonda çok konuşamadm doktorla.. dondurulmuş varmıydı cnm senin
Merhaba
Bende mehmet hocanın hastasıyım. Gecen hafta muayeneye gıttım kendısıne (Baska tup bebek merkezıne gıtmıstım sadece testlerı yaptırdım ve vazgectım ordan ve mehmet hocayla tanıstım)
Bayram tatılınden dolayı eylul ayına bırakalım dedı mehmet bey.
Tup bebekle ılgılı bılgım ve deneyımım yok ama vajınal muayeneler rahatsız edıyor benı. Yumurta kontrolunde 2 gune 1 yapılıyormus sanırım muayene (((
Ohh çok sükur canim merak ettim bende seni.. biyopsi nerden rahimden mi alindı.. acı hissediyomusun bayıltıyorlarmı..Canım oldum histeroskopiyi çok şükür güzel geçti sonuçlar için biyopsi sonucunuda bekliyoruz oda gelince görüşeceğiz bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz ücret konusunu henüz hiç konuşmadık canım bilmiyorum vallahi. Maalesef canım kalmadı dondurulmuş sonuncuyu en son kullanmıştık o yüzden eylülde sıfır baştan başlancak Allah yardımcımız olsun