- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
Aynen canım hayirlisi olsun hakkında inşallah tutar bebislerin ağır kaldırma uzanmaYa valla benziyor bizim durumumuz. Allahım herkese nasip etsin yarabbim çok zor günler. Bende yarın yapayım banyoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım hayirlisi olsun hakkında inşallah tutar bebislerin ağır kaldırma uzanmaYa valla benziyor bizim durumumuz. Allahım herkese nasip etsin yarabbim çok zor günler. Bende yarın yapayım banyoyu
Mesala yukarı dolaptan bişey alma kaldırma bişey ev falan süpürme 10 gün bişey yapma ben 5.aya kadar genelde yattım sağolsun kaynanamda kaldım hiç bişey yaptırmadı arada bi bulaşık yıkadım ütü yaptım oHep yataktayım arada kalkıyorum ama öyle gerile gerile uzanmıyorum onu kastettin değil mi canım
Bide benim midem bulandı 16.haftaya kadar felaketti valla koru kendini canım zaten zar zor oluyoOoo süper senin durumun valla benimde hamilelik belli olsun bende giderim orda yer içer geceleri yatmaya geliriz eve tutsunda bi allahın izni ile.
Grlirsin canım kendini pozitif tut karamsar olma sain 8.günden önce test falan yapma ben 10.gün yaptimOnlar bile güzel geliyor kulağa tek tutsunda allah büyüktür onunda üstesinden geliriz inşallah
Kacındı gün embriyosu transfer ettiler canım 3 mu 5 mi 3 'de 12gun istiyolar sen 10 da yap en erken 5 'de 8.gün ama çıkarabilir cikmayadaBende bir hafta sonra yapayım diyordum. Sence yumrta dondurtayım mı bilemedim yarın arayıp sorcaklar. Ücreti falan ne kadar acaba bide kaç tanesini donduruyorlar acaba
Kaç taneymis canım kabız olmamaya dikkat et ikinma transferden sonra
10 tanesi ıyiymis canım çok iyi endiselenmeCnm bugün aradılar 3 gündü bugün. 12 tane döllenen var ama 10 tanesi iyi durumdaymis bakalım pztesiye kaç tane kalacak
Şimdiden kayısı yemeye basladim. Aşılama zamanı çok kötü kabız olmuştum onun korkusuna tedbirimi almaya çalıştım cnm bakalım
1.500 du en son 10 gün yap testini onda bile tam cikmayabilirBenimki 3. Gün embiryosuydu. Yumurta dondurmaya para istemiyorlar mı o ne kadar acaba?
Mesala yukarı dolaptan bişey alma kaldırma bişey ev falan süpürme 10 gün bişey yapma ben 5.aya kadar genelde yattım sağolsun kaynanamda kaldım hiç bişey yaptırmadı arada bi bulaşık yıkadım ütü yaptım o
Kaç kere aşılama oldun
Benimki 3. Gün embiryosuydu. Yumurta dondurmaya para istemiyorlar mı o ne kadar acaba?
İnşaallah cnm Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum.. ücret ne kadar ödeyeceksin cnm ben soramadm telefonda çok konuşamadm doktorla.. dondurulmuş varmıydı cnm seninCanım adet oldum gittim2 önce 2. günü herşey normal ve güzel dedi Ahmet Hoca pazartesi günü sabah 7 buçukta gazi hastanesinde histereskopi yapılacak ve eylülde de başlayacağım transfer olmuş olursun dedi Allah yardımcımız olsun inşallah kolay geçer operasyon