- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
dolar artınca ilaç fiyatları artmış olabilir birde kullanılan dozlar aynı olmuyor sanırım
Aynen oda var tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolar artınca ilaç fiyatları artmış olabilir birde kullanılan dozlar aynı olmuyor sanırım
rapor nasıl çıkartılıyo canımCanım o rapor falan çıkardığı zaman düşük tutuyor onun dışında olması gereken fiyat o
rapor nasıl çıkartılıyo canım
Canım detayını bilmiyorum valla ne yalan söyleyim biz gittiğimizde Ahmet hoca sekretere hasta için rapor çıkaralım dedi aşılama raporuydu ama nasıl alınıyor hiç bilmiyorum hep onlar ilgilendiler
Kaç yıllık evliydin peki o zaman cnm ?
2 yıl 2 ay kuzum ocakta oldu ilk denemem
Cnm ilaçların toplam ne kadar tuttu bana bir torba ilaç verdiler 2300 tuttu burda okuduğum kadarıyla hep 1600 fln tutmuş herkesin
Herkes novarttamıymış yauff , kesin çoğukişi orda denk gelmiş hatta sohbet bile etmiştir :))
Bende oradaydım ve halen devam ediyorum.. kızlar tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah..
2 mayıstaki denememde de, geçen pazartesi de oradaydım.. beklemedeyim şimdi :/Evet cnm sen ne zaman oradaydin
Amin inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler veririz
'ne verdiler canım sana ilk parti 1610 tuttu ikincisi fiyatını bilmiyorum tup bebek raporu cıktı ban 675 tl geri aldık
Herkes novarttamıymış yauff , kesin çoğukişi orda denk gelmiş hatta sohbet bile etmiştir :))
Bende oradaydım ve halen devam ediyorum.. kızlar tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah..
Tüh ya keşke bende sorsaydim üzüldüm şimdi cnm ya ? Başka rapor çıkaran oldu mu acaba burada ?
2 mayıstaki denememde de, geçen pazartesi de oradaydım.. beklemedeyim şimdi :/
Cnm 3 kutu Gonal F, 4 kutu Menopur , 5 kutu da Cetrotide verdi
Bu kadar tutmasına üzüldüm çünkü adetim düzenli hormonlarim düzenli amh orta seviyede ben az tutar diye düşünmüştüm :'(
Ayy biz kesin karşılaşmışızdır ama bilmiyoruz tabi benimde 3 mayısta olmuştu transferim
Bende çok kişiyle tanıştım , o odada beklerken sıramızı öyle dertleştik , kimi zaman güle oynaya yolladık birbirimizi, anesteziden nazik tokatlarla ayıltmaya çalıştık :))) herkes birbirine gönülden dualar ederek ayrıldı..Aa kuzum sendemi burda tedavi oluyordun benim kafam karıştı biran Amin inşallah kuzum sneinlede karşılaşırız belki birgün Biz Busgok0606 ile herşeyimiz aynı gün olmuştu o kadar iyi o kadar tatlı bir insan ki o merkezin kazandırdığı en güzel şey oldu bana iyiki var
Dlk2606 Prensesim benim sende benim icin cok degerlisin herseysin kardessin bencede tanışmalısınız cok tatlı bi insan rabbim gönlünün muradini verecek en yakın zamandaAa kuzum sendemi burda tedavi oluyordun benim kafam karıştı biran Amin inşallah kuzum sneinlede karşılaşırız belki birgün Biz Busgok0606 ile herşeyimiz aynı gün olmuştu o kadar iyi o kadar tatlı bir insan ki o merkezin kazandırdığı en güzel şey oldu bana iyiki var
Ben 3 kutu gonalf 2 kutu menopur du cetroditeydi canım yanlış hatırlamıyosam sonradan 3 cetrodite 1 kutu da menopur aldık 13 gün kullandım menopuru ama öyle üzülme kalanları acıkmadık kutuysa iade ediyolar rapor çıkacakmı sizeCnm 3 kutu Gonal F, 4 kutu Menopur , 5 kutu da Cetrotide verdi
Bu kadar tutmasına üzüldüm çünkü adetim düzenli hormonlarim düzenli amh orta seviyede ben az tutar diye düşünmüştüm :'(