Bir de ilk denemede negatif olunca insan hiç tutacakmış gibi düşünemiyor. Bir önceki tedavime göre psikolojik olarak biraz daha iyiyim sadece.İyi olacak inş canım..heyecanlı da olsan gergin de olsan normal..
Haklısın..her türlü, tutmayınca kötü oluyor insan..sanki hiç olmayacakmış böyle kalacakmışsın gibi geliyor. Biliyorum.Bir de ilk denemede negatif olunca insan hiç tutacakmış gibi düşünemiyor. Bir önceki tedavime göre psikolojik olarak biraz daha iyiyim sadece.
Transferime 1 gün kaldı çok heyecanlıyım. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum
Senin sonucunu da heyecanla bekliyorum canım, inşallah pozitif sonuçlarımızı Yazarı zCanım inşallah güzel haberler verirsin bizlere Allahım kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Senin sonucunu da heyecanla bekliyorum canım, inşallah pozitif sonuçlarımızı Yazarı z
Canım inş iyi sonuçlar alacaksın..biliyorum çok gerginlik oluyor ama işin doğasında var bu..Çok sağol canım benim iyiyim şükür son 3 günüm kaldı heyecanlıyım ve biraz da korku var insallahbguzel sonuçlar alırım sen nasılsın biraz daha toparladın mi canım
Dlk2606 canım dondurulmuş transfer ücreti ne kadardı hatırlıyor musun
Canım inş iyi sonuçlar alacaksın..biliyorum çok gerginlik oluyor ama işin doğasında var bu..
Ben toparlayamadım henüz, zor zaten benim toparlamam hemen. Eşim de üzgün çünkü. Bizim ikimizin biraz bir yerlere gidip bu iki acıyı da yaşamamız lâzım. Dün regl oldum, bitince de mehmet bey görmek istedi rahmi. Arayacak beni, bekliyorum. Böyle canım..
Ben biraktim canim transfer deArkadaşlar transfer sonrası preednole devam mı ettiniz bıraktınız mı
Taze transferde hamilelik sonrasında da 10.haftaya dek kullanmıştım. Bu kez hiç kullanmadımmArkadaşlar transfer sonrası preednole devam mı ettiniz bıraktınız mı
Sağol cnm.iyi geçti. Klasik bekleme sürecine girdim bakalım. Transferden sonra merkezde progestan iğne yapıldı bir seferlik. Bu arada dilek in sonucu pozitif diğer topikte yazmışTaze transferde hamilelik sonrasında da 10.haftaya dek kullanmıştım. Bu kez hiç kullanmadımm
Transferin vardı değil mi canım bugün? Nasıl geçti?
Dlk2606 canım transferden sonra prednol u kestiler mi devam ettin mi
Sağol cnm.iyi geçti. Klasik bekleme sürecine girdim bakalım. Transferden sonra merkezde progestan iğne yapıldı bir seferlik. Bu arada dilek in sonucu pozitif diğer topikte yazmış
Hayırlı olsun ,seneye bu vakitler kucağında olsun inşallah canım. Bana ve Sema'ya da dua etCanım çok sevindim iyi geçmesine inşallah senden de güzel haberler alırız Rabbim nana yaşattı o mutluluğu buradaki herkese de yaşatır inşallah