Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, iş bebeciklerinin haberini verirsin buradan bana. Çok sevinirim.
Kızlar, bu arada mikroçip ücretini biliyor musunuz? Biz talep edebiliyor muyuz yoksa doktorlar mı yapalım diyor, bilginiz varsa..
Sağol canım, korkak da korkmasak da herşey olacağına varıyor ama yine de hep iyi olacağını düşün olur mu?
Canim senin sonucuna bakmaya girmistim gece okuyunca cok uzuldum rabbim yardimcin olsun sabir versin insallahDlk2606 G Gabriel_
Canlar, 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi 10.gün sonucum, 1.20 yani çok çok düşük bir değer..tutunma bile olmamış, zaten biliyorsunuz olmadığını hissetmiştim, ilk hamileliğimdeki gibi değildi. Çok üzgünüm. Eşimle sarılıp ağladık..Kızım, yavrum demek ki benim mucizemmiş..böyle zamanlarda insan sanki o hasreti hiç gideremeyecekmiş gibi geliyor.
Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.
Çok sağol canım, yarın doktorla görüşeceğim. Değerden anlaşılan tutunmaya çabalama durumu bile olmadan yok olmuş embriyolar..şimdi kızıma daha çok sarılıyorum, fotoğrafını daha çok öpüyorum..Canim senin sonucuna bakmaya girmistim gece okuyunca cok uzuldum rabbim yardimcin olsun sabir versin insallah
Hep dua ettim sana insallah kizinin acisini unutturur diye nasip degilmis rabbim buyuk insallah kendiliginden kalirsin kuzumÇok sağol canım, yarın doktorla görüşeceğim. Değerden anlaşılan tutunmaya çabalama durumu bile olmadan yok olmuş embriyolar..şimdi kızıma daha çok sarılıyorum, fotoğrafını daha çok öpüyorum..
Sağol canım, zor biraz o durum..zaten konuşup haziran-temmuz gibi yeniden iğne tedavisine başlamayı düşünüyorum. Annem, bir doktora daha gidin diyor da, gerek var mı bilmiyorum. Hemşireyi aradım, ilaçlarınıza devam edin dedi. Değerim zaten 1, kullanmak çok gereksiz bence boş yere..Hep dua ettim sana insallah kizinin acisini unutturur diye nasip degilmis rabbim buyuk insallah kendiliginden kalirsin kuzum
Kafan rahatlayacaksa git canim ama doktorundanda memnunsun bildigim kadariyla 2 ay bekliyolar galiba temmuzda baslarsin canimSağol canım, zor biraz o durum..zaten konuşup haziran-temmuz gibi yeniden iğne tedavisine başlamayı düşünüyorum. Annem, bir doktora daha gidin diyor da, gerek var mı bilmiyorum.
Gec dollenecegine falanmi inanip oyle diyolar bilmiyorum canim ilaclar konusundaSağol canım, zor biraz o durum..zaten konuşup haziran-temmuz gibi yeniden iğne tedavisine başlamayı düşünüyorum. Annem, bir doktora daha gidin diyor da, gerek var mı bilmiyorum. Hemşireyi aradım, ilaçlarınıza devam edin dedi. Değerim zaten 1, kullanmak çok gereksiz bence boş yere..
Hımm, evet gebelik oluşmamış dedi telefonda..sanmıyorum. Evet sanırım temmuzda başlar. O arada belki ben de kısa süre il dışına çıkıp ortam değiştiririm. Belki biraz iyi gelir.Gec dollenecegine falanmi inanip oyle diyolar bilmiyorum canim ilaclar konusunda
Herkese merhabalar umarım hepimizin gönlünce olur çok zor bir süre., bir konuda fikrinizi soracaktım. Dondurulmuşlarla tedavide kullanılan ilaçlar estrofen progestan vajinal ve coraspin ne kadar süre kullanılıyor?
Hakkinda hayirlisi olsun canim neyin iyi gelecegini kendin daha iyi bilirsin onemli olan pozitif dusunmekHımm, evet gebelik oluşmamış dedi telefonda..sanmıyorum. Evet sanırım temmuzda başlar. O arada belki ben de kısa süre il dışına çıkıp ortam değiştiririm. Belki biraz iyi gelir.
Mikrocip ücreti geçen sene 1000tlydi.Kızlar, bu arada mikroçip ücretini biliyor musunuz? Biz talep edebiliyor muyuz yoksa doktorlar mı yapalım diyor, bilginiz varsa..
Öğrendim, 1250 imiş..gerçi mikroçiplik bir durumumuz yok. Eşimde öyle bir problem de yok..çare arıyorum artık. İlk denemede tuttu, ikinci tutmadı, artık 3.de bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Mikrocip ücreti geçen sene 1000tlydi.
Konuşun gerekli görürse yapar zaten Mehmet Hoca.
Umarim her şey güzel olur...
İyi olacak inş canım..heyecanlı da olsan gergin de olsan normal..Transferime 1 gün kaldı çok heyecanlıyım. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum