Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 3. Gün embriosuyduNisaw kaçıncı gün emb. Canum
İnş hayırlı sonucu alırsın canım, transferin nasıl geçti, ne kadar su ictin.buarada kaç hucrelilerdi.ben de dondurulmuşlarla deniycem yarın kontrolum var.hakkımızda hayırlısı olsun inş...Canım 3. Gün embriosuydu
Adetin 2.günü gittim muayene ve kan testi yaptırdım her şey normal estrofemle başlayalım dedi.yarın 8.günüm rahim kalınlığı ve kan testi var ama sanırım bir kere daha kontrole gidince belli olur transfer tarihi.bana ayın son günleri olur gibi geliyor ama hayırlısı inş.sen ne yaptın gittin mi doktora.Ayseem senin trransfer ne zaman canim ilk kontrol mi olacak bu
Aaaa ben burda gidicen sanıyordum fikir mi degistirdin.hayırlısı olsun canım inş bu defa herşey yolunda gider ikimizin de.artık birileri pozitif sonuç alsın da bize de moral olsun.çok huzursuzum son zamanlarda.okuyup yazmayanlar var siz de yazın arkadaşlar.kib canımCuma günü mehmet hoca histereskopi yapacak polipleri alacak...diğer adetle başlarız artık canım..
Canım çok su içmedim 1 lt yetti zaten yoğun oluyor denildiği saatte almıyorlar o yüzden çok yüklenmederim. 8 hücreliydi canımİnş hayırlı sonucu alırsın canım, transferin nasıl geçti, ne kadar su ictin.buarada kaç hucrelilerdi.ben de dondurulmuşlarla deniycem yarın kontrolum var.hakkımızda hayırlısı olsun inş...
NE güzel yazmışsın arkadaşım gerçekten olumlu düşünmek lazım kötü düşündükçe olumsuzu üstümüze çekiyoruz bende 3defa gittim merkeze ve ilk denemem olacak ben novartta ahmet hocama güveniyorum endişeli değilimm umarım ilk defa da alırım bebeğimi kucağıma Allah herkese nasip etsin inşallahKızlar merbalar herkes nekadar olumsuz dusunuyo bu merkezde tedavi görüp bebek sahibi olup buralarda yazmayn çok insan var bn bu merkezde 1 tüp bebk geçirdim hersey çok normal çok güzel geçti ama olmadı 2. Denicekken yumurta oluştu ve oluşmaması gerekiodu mehmet hoca tedaviyi erteledi ve o oluşan yumurtayla kndiliginden hamile kaldım tabi bu süreçte bir sürü işlem geçirdim bn yine mehmet hoca sayesinde hamile kaldım rahime çizik attı beklme srecnde blki kendi olur dedi bnm mucizem oldu lütfen karamsar olmayın doktorunuza güvenin mehmet hoca gerekli oldugunda konuşur gerekli grmezse konuşmaz bebislerinize kavuşmak için lütfen sabredin olumsuz dusunmeyin 3 yıldır bebk için ugrasiodum ne tedaviler gördüm kaç psikologla grstum hatırlamıyorum sabırlı olun ve olumlu düşünün lütfen rabbim hepinizin yüzünü guldursun kimseye aratmasin ins...
İnsan masrafı da düşünüyor ama iyi yapmışsın mehmet hocanın görmesi iyi olur.Canım burada tip fak. Dr ben yapamam en iyisi tedavi olduğun merkezde yaptır dedi..bizde orada karar kıldık iki katı masraf olacak ama neyse...
Amin inş canım Rabbim tez zamnda bebegine kavusturr inş. ..NE güzel yazmışsın arkadaşım gerçekten olumlu düşünmek lazım kötü düşündükçe olumsuzu üstümüze çekiyoruz bende 3defa gittim merkeze ve ilk denemem olacak ben novartta ahmet hocama güveniyorum endişeli değilimm umarım ilk defa da alırım bebeğimi kucağıma Allah herkese nasip etsin inşallah