- 28 Aralık 2014
- 306
- 131
iyide canim idrarda çok nadir çıkıyormuş ama.ikiz olduğunda falan yani. dur bakalım kan sonucu ne çıkacak.hem sabah idrariyla yapmalıydın ne zaman yaptın testiİns canim bi mucize olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyide canim idrarda çok nadir çıkıyormuş ama.ikiz olduğunda falan yani. dur bakalım kan sonucu ne çıkacak.hem sabah idrariyla yapmalıydın ne zaman yaptın testiİns canim bi mucize olur
Transfer gününü saymıyoruz.bugün 9.günün o zaman.kaçıncı gün embriyosuydu canımKıslar transfer gününü sayıyormuyuz ben o günüde sayarsam 10. Günüm bugün 13.94 çıktı kan testi sizce durum nedir?
Gönlünü ferah tut canim kötü düşünme salı tekrar yaptırırlar galiba testi.düşük gibi ama inşallah yükselir3.gün embriyosuydu
Offf ya canım çok üzüldüm geçmiş olsunKislar sonucu aldim malesf yine negatif
Çok üzüldüm ya bende bu ay spontan deneyim dedim ama galiba olmadı yine bugün sabah Ağlayarak uyandım yine ne diyeyim yinede Tevekkül etmeye çalışıyorum Rabbim bize sabır versinKislar sonucu aldim malesf yine negatif
hayırlısı buymuş dememek ki canım sakın isyan etme olabildiğince içini rahat tutt canını üzmemeye çalış bol bol dua et kendini rahatlat rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah...Kislar sonucu aldim malesf yine negatif
Canim hayirlisi olsun uzme kendini insallah rabbim bizim gibi evlat hasretiyle yananlara yardim etsin..Kislar sonucu aldim malesf yine negatif
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün yapıldı transferin.Kızlar benimde transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.test tarihim 3 ağustos
Hayırlı olsun canım çok sevindim.9.gün için iyi bence 2 gün sonra tekrar yaptirinca için rahatlar.Kıslar transfer gününü sayıyormuyuz ben o günüde sayarsam 10. Günüm bugün 13.94 çıktı kan testi sizce durum nedir?
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inş.kaçıncı denemendi.nasipten öteye gidilmiyor Allah'ım hakkımız da hayırlısını nasip etsin inş.Kislar sonucu aldim malesf yine negatif
Sağol canım reglinin kaçıncı günü diye sordun değil mi.transfer günü regli olmam gereken gündü.ilaç kullanırken olunmuyormuşHayırlı olsun canım kaçıncı gün yapıldı transferin.
beta hcg kaç çıktı canım.belki geç tutunma olabilir diye tekrar yaptır demiştirPazartesi tekrar tahlil yaptrmami soyledi ahmet hoca bi mucize olur muki ikinci denememdi
Aaa seninki dondurulmuş degil miydi yanlış mı hatırlıyorum.ben de şimdi dondurulmus tedavideyim.pazartesi 3.kontrol var artık transfer günü belli olur sanırım.biraz bahsetsene tedavinden.Sağol canım reglinin kaçıncı günü diye sordun değil mi.transfer günü regli olmam gereken gündü.ilaç kullanırken olunmuyormuş
Canım benim fsh 22 amh 0.01 benim sonucum salı belli olucak umarım güzel bişiler yazabilirim size Allahım hepimize nasip etsin inşKızlar bizde burayı düşünüyoruz. İl dışından geleceğiz ama ilgisi donanımı bilgileri nasıl biraz bilgi verir misiniz? Bide ücretleri ne kadar tutuyor? Bnm FSH 19 amh 0.41 çıktı kotu yani boyle olup tutan var mi tüp bebeği