Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben günde 2 tane estrofem kullaniyorum sadece.ona da dün akşam başladım zaten.ben şehir dışındayım mehmet hocayla telde konuştuk sadece estrofemi söyledi unuttu mu acaba.çarşamba tekrar kontrol ve kan testi var.sonuçlar için aradığımda sorayım bari...Bend dondurulmuslarlabtransfer oldum once gunde iki estrofem bir aspirin bir folbiol ve dekart kullandim sinrada gunde iki tetrdoks uc estrofem bir asoirin folbiol dekort ve gunde bir jele basladim transfer snrasida tetrdoks haric digerlerine deeam ediorum
Sadece estrofem kullanıyorum canım, inş hakkımızda hayırlısı olur.Hayirli olsun ayseem bende eylul gibi baslayacagim dondurulmus tedavisinde hangi ilaclar kullaniliyor
Bende estrofemi ikiyle basladm.snra uce cikardi kisye gore kan sonuclarina gore degisiosa ilaclarCanım ben günde 2 tane estrofem kullaniyorum sadece.ona da dün akşam başladım zaten.ben şehir dışındayım mehmet hocayla telde konuştuk sadece estrofemi söyledi unuttu mu acaba.çarşamba tekrar kontrol ve kan testi var.sonuçlar için aradığımda sorayım bari...
Canım diğer ilaçlara ne zaman başladın peki ben başka ilaç kullanmıyorum da...Bende estrofemi ikiyle basladm.snra uce cikardi kisye gore kan sonuclarina gore degisiosa ilaclar
anestezisiz yaptırdım bende tekniker olduğum için cihaz konusunda bilgim var gayet iyiydi dijital zaten cihaz ve dediğim gbi cak ağrı olmuyor kulaktan dolma bilgilerle kendinizi korkutmayın. devlet hastanesi olduğu için ücretsiz yapılıyor zaten aşılama tüp bebek genetik testler derken paralar gidiyor bari bundan kalsın :)[/
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)anestezisiz yaptırdım bende tekniker olduğum için cihaz konusunda bilgim var gayet iyiydi dijital zaten cihaz ve dediğim gbi cak ağrı olmuyor kulaktan dolma bilgilerle kendinizi korkutmayın. devlet hastanesi olduğu için ücretsiz yapılıyor zaten aşılama tüp bebek genetik testler derken paralar gidiyor bari bundan kalsın :)
Hayırlı olsun inşallah tutar sana dua ediyorumDokuZ On gunluk bi sure oldu canm gittim baslama karari aldik besgun sonra tekrar gittim dortgun sonrada transfwr oldu iki tane besinci gun embriyosuydu ikiside kaliteli oldugu soylendi
Transferimin 4. Günü 28 temmuzde test yapıcam inş güzel haberler yazarımMrb kizlar nasil geciyor bayram....transfer olanlar son durum nedir
ilk denememiz umarım ilkinde güzel haberi alırız belki cumartesi dayanamayıp test yapabilirim 10. gün oluyor şimdilik bir belirti yok ama görücez bakalımHadi bakalım canımm hayırlısı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır kaçıncı deneme?transferden 12 gün sonra mı belli oluyor sonuç
Hayırlı olsun canımm rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin sıkıntı kimdeydiilk denememiz umarım ilkinde güzel haberi alırız belki cumartesi dayanamayıp test yapabilirim 10. gün oluyor şimdilik bir belirti yok ama görücez bakalım
Yumurta rezervim az ne yazıkki fsh ve amh değerlerim kötü bakalım herşey güzel gitti 1. Kalite 2 embriyo transfer edildi bakalım Allahın izniyle sonuçta güzel olur inşHayırlı olsun canımm rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin sıkıntı kimdeydi
Hadi hayırlısı canımmmYumurta rezervim az ne yazıkki fsh ve amh değerlerim kötü bakalım herşey güzel gitti 1. Kalite 2 embriyo transfer edildi bakalım Allahın izniyle sonuçta güzel olur inş