- 3 Ağustos 2010
- 342
- 33
Yok canım mehmet hocanin hamilleri takip ettiği ayrı bir kliniği varmış 5 ten sonra orda oluomus orda devam edicezGozun aydin canim rabbimkucagina almayi nasip etsin...klinigi derken tip fakultesini mi kastettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım mehmet hocanin hamilleri takip ettiği ayrı bir kliniği varmış 5 ten sonra orda oluomus orda devam edicezGozun aydin canim rabbimkucagina almayi nasip etsin...klinigi derken tip fakultesini mi kastettin
Gozunaydin canm rabbim o mutlulugu bizede nasip eder insKızlar merbalar nasilsiniz bn bebegim in kalp atislarini da duydum artık novaartta değil mehmet hocanin kliniginde devam edicez bakalım bundan sonra beni neler beklio ne olur umutsuzluga kapılmayın rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin hep dualarimdasiniz rabbim sizinde yüzünüzü guldursun inş ...
Yok canım mehmet hocanin hamilleri takip ettiği ayrı bir kliniği varmış 5 ten sonra orda oluomus orda devam edicez[/QUOTE
Gözün aydın canım inş hayırlısıyla kucağına alırsın, bizlere bol bol dua et.
Adetinin ikinci gunu canim cunku yumurtaliklar ve rahim kendini yeniliyor...
Ayseem canim 7 yumos az degil onemli olan kaliteli olmasi..blastoya varir insallah...dr simdilik hersey iyi dedi yumoslar 10 civari rahim kalinligi iyi dedi sali opu var...yeni ilaclar verdi catlatma filan...
Canim aslinda 1 ay dinlensen iyi olur ...kendini toplamis olursun...
Tatlım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bizede nasio olsun inşallah tüm isteyenlerin önce karınlarını sonra kucaklarını doldursun..Kızlar merbalar nasilsiniz bn bebegim in kalp atislarini da duydum artık novaartta değil mehmet hocanin kliniginde devam edicez bakalım bundan sonra beni neler beklio ne olur umutsuzluga kapılmayın rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin hep dualarimdasiniz rabbim sizinde yüzünüzü guldursun inş ...
Amin canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin ins. ..Tatlım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bizede nasio olsun inşallah tüm isteyenlerin önce karınlarını sonra kucaklarını doldursun..
canım ben de senin yazmanı bekliyordum ne yaptın diye merak ettim.Hayırlısı olur inşallah,olumlu düşünelim olumlu olsun.Allah yardımcın olsun.Nova arttayiz opu icin
Bende birazdan orada olucam eşim sabah gitti sperm verdi sonuca göre bugun karar bağlancak hadii hayırlısıı opu larr güzel olsunNova arttayiz opu icin
Jadi bakalim hayirli olsun mutlu haberler verirsn bize insAz önce aradılar kızlar..yarın transfer var...saat 13.00 da...
Şimdikten hayırlı olsun inş canım, kaç embriyo koyacaklar var kaç hucreliler biliyor musun?Buarada üstteki yazıyı okudum rahat olmak çok önemli transfer de o yüzden rahat olmaya çalış o saatler de sana dua edicem.Allah'ım isteyen herkesin kuracaklarını doldursun inş.kib.Az önce aradılar kızlar..yarın transfer var...saat 13.00 da...
canım hayırlı olur inşallah.çoğunlukla 1-2 günde transfer yapıyorlar.keşke sorsaydın da öyle gitseydiniz.Bilseydik hic donmezdik ankaradan...bir gun durduk geri donecegiz bugun
Neden 5. Gün beklenmiyor ben bunu anlamadım galiba hastaya göre değil doktorun randevu durumuna göre sistemleri işliyorcanım hayırlı olur inşallah.çoğunlukla 1-2 günde transfer yapıyorlar.keşke sorsaydın da öyle gitseydiniz.