Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonlarin alt ust oldugu icin boyle depresifsin.bol bol dua et,Allah a havale et butun istedigini,ama çaba sarfetmeyi de birakma.sahip oldugun guzelliklere bak,Elbet birgun gelecek melegin...Ben de negatif aldıktan sonra ilk günler iyiydim ama şimdilerde depresyonun dibine vurdum . devamlı ağlama atakları. Mehmet hoca adetin bitince gel dedi ama galiba gidecek gücü bulamıyorum .dondurulmuşlr var ama onun için de belirli bir süre gerekiyormuş
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah senin de aşılman tutarHormonlarin alt ust oldugu icin boyle depresifsin.bol bol dua et,Allah a havale et butun istedigini,ama çaba sarfetmeyi de birakma.sahip oldugun guzelliklere bak,Elbet birgun gelecek melegin...
Az once merkezdeydim yarin da kontrol var[/QUOT
Benim de yarın yumurta toplamam var.mehmet hoca yarın yok söylediler mi.kontrolün nasıl geçti, kalacak yer ayarladiniz mı?
Hadi hayırlısı,sizden inşallah güzel haberler alırız.Az once merkezdeydim yarin da kontrol var
bugün 7.günüm karnımda sanki zaman zaman gaz var.çok ayakta kalınca belim ve sağ bacağım ağrıyor.başka rahatsızlığım yok.bunlar da crinone jel kullanıyorum onun yan etkisi olabilir.bol bol dua ediyorum nasipde olanı göreceğiz önümüzdeki cuma günü.İnsallah canim senin adilama ne durumda ne zaman sonuc
ağrıların çatlatma iğnesinin etkileridir.ben de geçen hafta OPU diye gitmiştim,o gün 6 hasta vardı,işlem yapılacak.2 tane transfer olan görmüştüm herkes çoki yi görünüyordu.anestezi öncesi ve sonrası çok güzeldi.içini ferah tut,iyi geçer.İnş gerek kalmaz bu karışıma, bu denenelerimiz de hepimiz hamile kalırız.benim yarın yumurta toplama var ,bu gün buraz hareket etsem karnım belim ağrıyor normal mi sizce kızlar.bana dua edin de yarını hayırlısıyla kolay anlatayım.hoş ben yarindan değil de transferden çok korkuyorum.
kapıdan girince solda dolaplar var.oraya kıyafetlerini koyuyorsun,zaten hemşire ve hastabakıcı bayan var.OPU dan sonra sedye ile odaya götürüyorlar.oda 2 kişilik,ben uyandıktan sonra çabuk toparlandım.5-10 dk içinde giyinip çıkıyorsun.Haklısın canım catlatma ignesindendir 3 tane vuruldum ben ilk defa bu tedavide.inş canım kolay geçer duayı bol bol okuycam inş.canım eslerimizi iceri almiyorlarsa biz kendimize gelince giyinip cikiyormuyuz.
Canim 2. yada 3.gunu baslaniyor.ama sen reglin gecti.10 gunundesin ornegin yumurtlama ve buyume sorunun yoksa dr senin kendinden gelisen yumurtani degerlendiyor.Kızlar slm uzun zamandır giremiyorum illa tüp bebek için hastalığın 2.günü mü başlanıyor yada neye göre 2.gün oluyorr
Ayni seyi bende dusunuyorum,olumsuz olursa hemen devam etsem mi diye.bazen yuklenen hormonlardan dolayi vucut gec cevap veriyor,spontan gebelik olabilir.ama belki bu kez olabilir.sen basla biz sana dua edelim.Mrb kizlar bende bugun merkezdeydim negatif sonrasi yapilan hic bir tahlil istemedi ahmet hoca sadece ultrasn ve kan bakildi tedaviye tekrar basladim acaba biraz ara versemiydim bilemedm