İyi gunler kizlar ...negatifleri alinca acikcasi merkez hakkinda tekrar dusunmeye basladik esimle...ki benim bu besinci
tup bebek ...ekstaradan yapilan birsey yok...bazi arkadaslar bahceciyi onerdi...dun onu arastirdik...era testi yapipip embriyoyu koyma gununu test sonucuna gore tutunma riski en yuksek gun belirliyorlarmis ...kafamiz karisti dogrusu...bugun kontrol sonucu yumiler buyuyor...7,8 tane varmis...yalniz ilaclar polip olusturmus ...
(( dr poloiplerin tedaviyi olumsuz etkileyebilecegini soyledi...birazdan merkrzi arayip bilgi verecegim....
Doktorlar aslında iyi.fakat gazi üniversitesi tarzı klinkte de devam ediyor.çok detaylı ,kücük hesaplar yapmıyorlar .örneğin,ben istanbul da Halit fırat erden ve Murat Berksoy a gittim.onlar önce benden 3 aylık hazırlık süresi istediler.tedaviye başlamadan önce genetiklerimi yaptırmam söylendi.ama bazı kliniklerde daha önce yaptırmış olunmasına rağmen hsg,histeroskopi,laproskopi gibi maliyetli olan işlemleri istiyorlar.bu işlemlerde kendi bünyelerinde olması gerekiyor.o zaman da maliyet artıyor ve belki de gereksiz yere tekrar yaptırılıyor.Novaart da bu tür yaklaşımlar yok.çoğu klinik ticarethane gibi çalışıyor.novaart da bu sözkonusu değil.sizin daha önce denemeleriniz olmuş farkı görüyorsunuzdur.Zaten tecrübelisiniz,insan kendi doktoru oluyor zamanla.vücudun neye tepki verip vermeyeceğini anlayabiliyor.bence kalbinizi bozmayın.burada yazan birkaç kişiyiz,bize katılmayan kaç kişi pozitif sonuç aldı belki.ben yumurta toplama da için gittiğimde odada 2 bayan vardı,transferleri yapılmış ikisi de bir daha denemem gerekirse burada denerim demişti.