Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım benim aşılama ile gebelik oluşmuştu ama tüple olmadı o iş hiç belli olmaz inşallah tutarArkadaslar bugun ben de tek yumi toplama icin klinikteydim.Dr Ahmet bey anesteziden sonra yumi alamadiklarini soyledi.yani tup icin yumi alamadik.sonuc boyle olunca dr asilama yapti.Rabbim bunda da bir hayir vardir elbet.2 hafta sonra beta hcg bakilacak.cok umutlu degilim ama supriz olabilir de.Allah ol desin yeter ki...
Canim cok tesekkur ederim.insan boyle zamanda moral olacak ,tutunacak benzer bir olayla daha cok umitleniyor.Valla canım benim aşılama ile gebelik oluşmuştu ama tüple olmadı o iş hiç belli olmaz inşallah tutar
Biliyorsunuz drlar cok konusmuyorlar.Anesteziden once ultrasonda baktilar yumurta duruyordu.sonrasi dr yumurta dagilmaya basladi,alamadik dedi.1 saat icinde asilama yapildi.bence yumurta erken catlamis..Sevgice her iste bir hayir vardir canim...insallah bu dahs hsyirli olur..peki dr neden alamsdigini soyledi mi
Ah canım ya heryer dolu bekliyoruz şuan.merkezden çıktım 3 yumurtam 11~12 ml olmuş ama doktor beklediğimden yavaş dedi ,kan aldılar bakalım.pazartesi tekrar kontrol var.canım orduevi telefonla rezervasyon yapmıyor zaten yer vardır mutlaka.o kadar çok öğrenci kalıyorki orada.şimdi tatil zamanı herkes memleketine gitti
Almıyorlar canım ya biz de bekliyoruz doluymuş bosalmazsa ne yaparız bilmem.o kadar yorgunum ki sabah geldik yoldan biyer bulsaydik yatmak istiyorum.birde mehmet hocanın beklediğimden az demesi de biraz canımı sıktı ama hayırlısıOrduevi sivil almiyor degil mi....ogretmenevi fiyatlarida yuksek dedigin gibi...bizde karar veremedik gunluk esyali ev bakiyoruz 100 tl istiyorlar
Hakkında hayırlısı olsun inş, olacağı varsa oluyor zaten yoksa ne yapsan boş...Biliyorsunuz drlar cok konusmuyorlar.Anesteziden once ultrasonda baktilar yumurta duruyordu.sonrasi dr yumurta dagilmaya basladi,alamadik dedi.1 saat icinde asilama yapildi.bence yumurta erken catlamis..
canım ulusa giderken operanın orada Hakik var.oraya baktınız mı orda yer olabilir.sıhhıye orduevinin karşısında misafirhane var,öğrenciler kalıyor oraya da sorun.Ah canım ya heryer dolu bekliyoruz şuan.merkezden çıktım 3 yumurtam 11~12 ml olmuş ama doktor beklediğimden yavaş dedi ,kan aldılar bakalım.pazartesi tekrar kontrol var.
Canim gecmis olsun...herseyin hayirlisi...bu arada ne kadar negatif alan oldu bu ay...((((((Kızlar benim kan sonucun negatif maalesef offfff yaaaaa olmadii
Canim gecmis olsun...herseyin hayirlisi...bu arada ne kadar negatif alan oldu bu ay...((((((
canım geçmiş olsun,bunca tedaviden sonra ne desek boş.en iyisi biraz dinlen,maddı manevi gücün varsa bayramdan sonra moral depolamış olarak tekrar denersin.Allah yardımcın olsun...Kızlar benim kan sonucun negatif maalesef offfff yaaaaa olmadii
evet.dr bana 10 temmuz da beta hcg yaptır dedi.dünden beri ağır vasıta gibi geziyorum yatıyorum.ama yarından itibaren normal hayatıma dönmek istiyorum.Sevgice canim asilama icin de 12 gun bekliyorusun degil mi....
Sevgice canim asilama icin de 12 gun bekliyorusun degil mi....
hayırlısı yaa bayramdan sonra tekrar deniyceyiz dörtane beşinci gün emriyosu don durulmuş var onlarla yola devam bir ay dinneceyimcanım geçmiş olsun,bunca tedaviden sonra ne desek boş.en iyisi biraz dinlen,maddı manevi gücün varsa bayramdan sonra moral depolamış olarak tekrar denersin.Allah yardımcın olsun...
evt bu ay çok negatif aldık artik güzel bir haber almak istiyoruz önümüzdeki aylarda inşallah hepimizin yüzü güller burada paylaşiriz..Canim gecmis olsun...herseyin hayirlisi...bu arada ne kadar negatif alan oldu bu ay...((((((