Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de senin gibiydi canım Haziran da tedaviye başladık bakalım inşallah herkese hayırlısı olsunŞimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kistleri baskılamak için ...eğer bi sorun yoksa tedaviye baslanacak
Hım hadi hayırlısı canımm inşallah herşey yolundadırrŞimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kistleri baskılamak için ...eğer bi sorun yoksa tedaviye baslanacak
sen ne yaptın canım hiç yazmamışızın tirasver oldunmuSenin ki de mi toplandı benim doktorum Mehmet bey
İnsallah canimHım hadi hayırlısı canımm inşallah herşey yolundadırr
Sen nerde oturuyosun canımmArkadaslar il disindan gelen var mi merkeze
nasıl gidiyor yumurta toplanmıştı kaç yumurtan dölndi tiransver oldunmuBenim de senin gibiydi canım Haziran da tedaviye başladık bakalım inşallah herkese hayırlısı olsun
İnsallah bukez son olur canim guzel ve hayirli haberlerini bekliyoruz neden ertelendi tedavinMrb arkadaslar bende novaartta tedavi goruorum iki kez erteoemedn sonra cuma transferim oldu hayrli haberler verrim.ins
Canım beklemedi Mehmet hoca biz de anlamadık Perşembe toplandı Cumartesi transfer olduİkinci gun embriyosu ilk defa duydum canim blastoya kalmadi mi emboslar
Toplama işleminde sıkıntı olmadı benim ama orda çok kötü olanlarda gördümHayırlısı olsun kızlar toplama işlemleri nasıl acıyor mu?
Hımm yaa çok heycanlıyım ezan okunuyor rabnim kucaklarımı boş bırakmasın inşallahToplamadan sonra sizi arıyorlar ve şu kadarı döllendi diyorlar şu gün de transfer var diyorlar