Tmm cnm, mrk ettim, novaarta yakın olur herhaldeArkadaşım yarın gidecek ona sorar öğrenirim. Bugün tasiniyorlarmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm, mrk ettim, novaarta yakın olur herhaldeArkadaşım yarın gidecek ona sorar öğrenirim. Bugün tasiniyorlarmis.
Siz novaart a gidecekseniz onun yeri değişmedi aynı. Bahsettiğim sadece özel muayenehane si değişen.Kizlar bende mart adetjmi bekliyorum Ahmet Hocaya gidecegim ama cok korkuyorum ikinci denemem olacak ilki baskentte yaptirmistim tutmadi eger yer degisimini ogrenirseniz buraya da yazin lutfen
Arkadaşlar benim perşembe kontrolüm var. Akşam üzeri Mehmet Hocanın sekreteri aradı. Bugün taşınıyoruz. Novaarta gelin dedi. Tedavileriniz bol bebişli olur inşallahTmm cnm, mrk ettim, novaarta yakın olur herhalde
Anldım, çok teşekkürlerArkadaşlar benim perşembe kontrolüm var. Akşam üzeri Mehmet Hocanın sekreteri aradı. Bugün taşınıyoruz. Novaarta gelin dedi. Tedavileriniz bol bebişli olur inşallah
Yani Ahmet Hoca novartta mi ben novarta onun icin gidecegim o yuzden canimSiz novaart a gidecekseniz onun yeri değişmedi aynı. Bahsettiğim sadece özel muayenehane si değişen.
Merhaba arkadaşlar ben ankara ticaret merkezinde çalışıyorum ahmet ve mehmet hocaların muayenehanesi buraya taşıncak daha faaliyete geçmedi bir iki haftaya geçer diyorlarCanım ahmet beyin muayenehane yeri değişmiş biliyor musun
Tmm canim tesekkurlerM
Merhaba arkadaşlar ben ankara ticaret merkezinde çalışıyorum ahmet ve mehmet hocaların muayenehanesi buraya taşıncak daha faaliyete geçmedi bir iki haftaya geçer diyorlar
Eğer tüp bebek aşılama vs yapılacaksa novaartta bakıyor canım. Orayı arayıp öğrenebilirsin detaylı bilgiYani Ahmet Hoca novartta mi ben novarta onun icin gidecegim o yuzden canim
Tmm canim cok teşekkür ediyorumEğer tüp bebek aşılama vs yapılacaksa novaartta bakıyor canım. Orayı arayıp öğrenebilirsin detaylı bilgi
Canım, ilk gittiğinde ödeme olur büyük ihtimal, sonra kan tahlilleri fslan verir onların kontrolü için almazlar, bir şekilde ayda bire denk geliyor ödemen. Ben 300 ödedim ama her an zam gelebilir diye düşünüyorum
merhaba bulutcum, ben yeni 6. haftaya girdiğim gün duymuştuk karından ultrasonla bakmıştı ben ilk haftalarda novoarta gidiyordum ama artık muayenehanesine gitmem gerekiyor sistem öyle işliyorKizlar bi kaç tane sorum olacak sizlere. Kalp atışını kaçıncı hafta da duydunuz bebislerinizin. Birde kalp atışını duyduktan sonra novaarta mi hocaların özel muayenesine mi gidiliyor. Şimdi golge1 arkadaşımız da sormusta muayene ücreti aylik 300 du yeniyil zammı geldimi
Arkadaslar kizamikcik asisi yaptirmami istediler fakat 3 lu asi yapiyorlarmis sizde o asidan mi oldunuz lutfen birisi yazarsa cok sevinirim sadece kizamikcik bulamadim cunku lutfen yardim edin bana[/
Tesekkur ediyorum cumartesi 6+2 olacak ins Allah bende sizler gibi güzel haberle donerimmerhaba bulutcum, ben yeni 6. haftaya girdiğim gün duymuştuk karından ultrasonla bakmıştı ben ilk haftalarda novoarta gidiyordum ama artık muayenehanesine gitmem gerekiyor sistem öyle işliyor
Doğum uzmanını test yaptırdı ve kızamıkçık olmamışsın aşk yaptır dedi ve bu aşı şu an karma şarkildr karmayı yaptıran var mıburbal sen hamilemisin aşı olmanı kim istedi
Canım, bendede oluyo koyu sarı gibi, aramadım da. Allahın izniyle nişey olmaz inşallah, tek tek aşamaları geçiyoruz bakalım, sonjmuz hayırlı olsun inşallahkanada cım çok afedersin kusura bakmazsan sana birşey soracaktım ya ben crionone jeli bıraktım ama şimdi böyle yeşile dönük bir akıntı var bu normal mi sence
Canım akıntıyla beraber kaşıntı varsa mantar olabilir. Kontrole gittiğinde Dr söyle. Jinokolojik muayene ediyor. Fitil ve Krem veriyor. Ben de su gibi akıntı ve kaşıntı vardı. Doğumuma 2 hafta kalmasına rağmen geçen hafta fitil ve krem verdi Mehmet hoca. Şimdi geçti. Geçmiş olsun.kanada cım çok afedersin kusura bakmazsan sana birşey soracaktım ya ben crionone jeli bıraktım ama şimdi böyle yeşile dönük bir akıntı var bu normal mi sence
Canım, bendede oluyo koyu sarı gibi, aramadım da. Allahın izniyle nişey olmaz inşallah, tek tek aşamaları geçiyoruz bakalım, sonjmuz hayırlı olsun inşallah