Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyo rahime çizik atma ve biyopsi aldı benden bu bizim dördüncü denememiz tutunmayı artırır dedi bizeKizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var Ahmet Bey transfer öncesi embrio tutunmasini artirmak icin herhangi bir islem yapiyor mu?
Çokk sevindim canımherkese merhaba kızlar bende bu haftasonu bebeğimin kalp atışlarını duydum inşallah devamı gelir allah herkese nasip etsin
Insallah tutar canim benimde 2. Denemem olacak ondan arastiriorumYapıyo rahime çizik atma ve biyopsi aldı benden bu bizim dördüncü denememiz tutunmayı artırır dedi bize
İnşallah canım ilk denemenizi nerde yaptırdınızInsallah tutar canim benimde 2. Denemem olacak ondan arastiriorum
tebrik ederim darisi kucagina almayaherkese merhaba kızlar bende bu haftasonu bebeğimin kalp atışlarını duydum inşallah devamı gelir allah herkese nasip etsin
Kanada tavsiye ettiğin arkadaş bendim benimde pozitif olduAnladim canım tesekkur ediyorum :)
Doktorun kimdi canım bir de probleminiz ne idiKanada tavsiye ettiğin arkadaş bendim benimde pozitif oldu
Bu arada hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah:)Doktorun kimdi canım bir de probleminiz ne idi
inşallah gerek kalmaz, kalırsa da aralık 5'te 5250 idi ilaçlar hariçslm kızlar bende mehmet beyin hastasıyım adetimde tüp bebege başlıyacagız inş gerk klmazda bu ay bebegim gelir inş
kızlar fiyat aynımı?? size ne kadr söylendi bilginzvarmı??
Tek temennimiz Rabbim herkesin kucağını bebisle doldurdum insallah Dr mehmet hocamdi Sebepsiz gibi görünüyordu çok sukur pozitif i yeni gorduk Rabbim hayirlisiyla tamamlamayı nasip etsin insallahBu arada hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah:)
Çok sevindim canım tüp işlemimi oldu bi de ilk denemeniz mi çok soru soruyorum ama böyle güzel haberlere ihtiyacı oluyor insanın ondanTek temennimiz Rabbim herkesin kucağını bebisle doldurdum insallah Dr mehmet hocamdi Sebepsiz gibi görünüyordu çok sukur pozitif i yeni gorduk Rabbim hayirlisiyla tamamlamayı nasip etsin insallah
İlk denememdi tüp bebek insallah sizinde olumlu sonuclanirrÇok sevindim canım tüp işlemimi oldu bi de ilk denemeniz mi çok soru soruyorum ama böyle güzel haberlere ihtiyacı oluyor insanın ondan
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİlk denememdi tüp bebek insallah sizinde olumlu sonuclanirr
çok sevindim, Allah tamamına erdirsinKanada tavsiye ettiğin arkadaş bendim benimde pozitif oldu
Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz? Ben ilk tup bebek denememi ahmet hocaya yaptirdim malesef negatif oldu... ikinci denemem de anatolia tup bebek Hakan y
araliyi dusununuyoruz bilgisi olan var
Ben derim ki orayı iyi araştır gitmeden ben ilk tedavimi anatolia yaptırdım paradan başka birşey dusunmuyorlar canım