- 1 Ağustos 2014
- 780
- 596
Kızlar merhaba hepinize hayırlı haberler diliyorum. yarın Mehmet Hoca ile ön görüşmem var. Devlet memuruyum ve devlet katkısından yararlanamadığımızı sadece ilaçta fayda ettiğini yorumlarınızan anladım. aşağıda bazı sorularım var benim gibi ne kadar bütçe ayrıması gerektiğini düşünen arkadaşlara yardımcı olup soruları yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
1- Ön görüşme ücretsiz denildi, ön görüşmede muayene yapıyor mu?
2- Ücret konusu kafamı karıştıdı hem 5250 yazanlar olmu + 350 muayene ücreti diyenler olmuş tam anlamadım muayene ücreti mi alınıyo daha sonra?
3- İlki tutmaıdığında ve dondurulmuş embriyo yoksa ikincisinde de aynı parayı mı alıyor
4- dondurulmuşları koydurduğumuz zaman dondurma ücreti + transfer ücreti ne kadar oluyor
5- son olarak embriyo başına mı ücret belirleniyor yoksa bir ya da iki olması farketmiyor mu? yaşım 35 olduğudan iki tane koydurmayı düşünüyorum.
cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdien çok teşekkür ederim.
1- Ön görüşme ücretsiz denildi, ön görüşmede muayene yapıyor mu?
2- Ücret konusu kafamı karıştıdı hem 5250 yazanlar olmu + 350 muayene ücreti diyenler olmuş tam anlamadım muayene ücreti mi alınıyo daha sonra?
3- İlki tutmaıdığında ve dondurulmuş embriyo yoksa ikincisinde de aynı parayı mı alıyor
4- dondurulmuşları koydurduğumuz zaman dondurma ücreti + transfer ücreti ne kadar oluyor
5- son olarak embriyo başına mı ücret belirleniyor yoksa bir ya da iki olması farketmiyor mu? yaşım 35 olduğudan iki tane koydurmayı düşünüyorum.
cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdien çok teşekkür ederim.