Hayır sigarayı bırakması söylemiş4 yıl önce Dr ne önerdi...ilaç tedavi si oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sigarayı bırakması söylemiş4 yıl önce Dr ne önerdi...ilaç tedavi si oldu mu
Biliyorum çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen çok merak ediyorum
Sağol canım bakalım eşim ile görüşeyim bi hakkımızda hayırlısı olsun artık :/Aysem şimdiden tedavin hayırlı olsun canim, esin için iyi bir urologla görüştünüzmü, ankarada prof kaan aydos var...randevu almak zormus ama internet üzerinden sorununuzu yazıp testlerini gönderirseniz yakından ilgilenip en kisa sürede randevu veriyormus..Kaan aydos un kendi internet sitesini bir incele istersen..Novada da hemen baslarmi bilmiyorum ama ilk defa gidiyorsan büyük ihtimalle başlamaz ilk ay takip edip ne var ne yok bir gözlemlemek isteyebilir, ona göre gelecek aya başlar diye dusunuyorum canım. ..
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Novaartta mı başladınız?Kızlar ben başladım tüp bebek tedavime hepinizi çok öpüyorum .
Hayır hayatım özel bir doktor. Transfer güven hastanesiİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Novaartta mı başladınız?
Güzel haberlerinizi duyarız inşallah.Hayır hayatım özel bir doktor. Transfer güven hastanesi
Evet Can'ım ben histeroskopi sonrası gebe kaldım
herkeze mrb bacım bişi sorcaktım k.bkma senide rahtsız ediyorum ama hakını helal et lütfen sen histeroskopi ile hamile kalmıştın yya hani arştrdım biraz adetin 2 günü gidiliomuş ultrsayonla bakıldıktn sonra adetin 7 günü histeroskopi yapılıyomuş bu sürecte ovilasyon günlerine gelmiyormuu cünkü kanama oluyomuş ya eee o kanamada ilşkide olmuyo benim kafm karıştı bi anlatrmısın herseyi cünkü ben de çok istiyyorum aptrma bilgilendirrisen sevinirim bacım şimdiden çok tşk öptüm cicik anne :)