Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin canim...neler yapiyorsun..calisiyor musun yoksa izinli misinKızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? Yokmu tedavisi süren ?yada sonuç alan ?
Çalışıyorum eğilip kalktıkça iş yerinde akıntım oluyor sinir oluyorum . Her sabah jel yapıyorum o akıyor olabilir ve mantar yapmasından korkuyorum .Nasilsin canim...neler yapiyorsun..calisiyor musun yoksa izinli misin
Tüp bebek yapanlar 10 gün aşılama 14 gün sonra belli oluyor .Kizlar kan da gebelik testi ilk ne zaman belli olur ?
Aslinda benim ilk asilamamda ki tutmustu 9.gun ve sonrasında idrar testi pozitif vermişti 12. Gün kan verebildim onda 75 gibi bi değer çıkmıştı yani bence biraz daha erken belli oluyo ama doktorlar kesin olsun diye bekletiyorlar birde gec dollenme olmasi durumu yüzündenTüp bebek yapanlar 10 gün aşılama 14 gün sonra belli oluyor .
Sen ne zaman yaptircan testi canimTüp bebek yapanlar 10 gün aşılama 14 gün sonra belli oluyor .
6 ekim salı gel Dedi doktor kan testi için ama ben negatif hissediyorum .Sen ne zaman yaptircan testi canim
Hiç bir belirti yok , içime doğmuyor .Ayy neden oyle diyon canim guzel dusun bak moral en onemli sey bu iste
Canim gecmis olsun ...hayirlisi olsun...cok uzuldum ...((Maalesef benden haberler kötü arkadaşlar, kan sonucum 1, 89 geldi..9. Gun bugun.Gül hemşire cumartesi tekrarlayalim dedi ama ama umut yok..Umarım diğer arkadaşlardan iyi sonuçlar gelir..
of neden ya bende çok üzüldüm ınşallah kendiliginden kalirsin en kısa zamanda. dondurulmuş varmiydi?Maalesef benden haberler kötü arkadaşlar, kan sonucum 1, 89 geldi..9. Gun bugun.Gül hemşire cumartesi tekrarlayalim dedi ama ama umut yok..Umarım diğer arkadaşlardan iyi sonuçlar gelir..
of neden ya bende çok üzüldüm ınşallah kendiliginden kalirsin en kısa zamanda. dondurulmuş varmiydi?
Çok çok çok üzüldüm çoooook , bende idrar testi yaptım negatif .maalesef ne var ne yok transfer olmuştu, demek ki embriyologa sağlıklı değilmis canım, yoksa rahim çok iyi hazırlanmışti..Kısmet deyip kabul etmeye çalışıyorum..İnsanın içi acıyor, takdir allahin..ilginiz için çok teşekkür ederim..