Allah yüzümüze gülsün içimize sindirdin Allah utandırmasın. Benim eşim hayatında ilk defa mutfakta bana yardım ediyor taş yağacakOlurmu tatlim hepsinin amaci ayni nihayetinde amaç ortak, sadece her tup denemesi bittiğinde ve negatif olduğunda sanki bebek sahibi olabilmek biraz daha uzaklaşıyor gibi hissediyor insan, etkisi sanirim daha büyük oluyor, ama bekleme heyecanı kesinlikle aynı canım. .
Allah yüzümüze gülsün içimize sindirdin Allah utandırmasın. Benim eşim hayatında ilk defa mutfakta bana yardım ediyor taş yağacakhamilesin sen diyor ay Nasıl bir baskı ya
Hepimiz heyecanlıyız ama bastırıyoruz kendimizi mecburen çünkü negatif alınca çıldırırız yoksa fazla kaptırmamak için çok uğraşıyorum ...Allah utansirmasin, emeklerimiz boşa gitmesin canım. .esin daha ilk günler diye heyecanlı dir belki zaman geçtikçe biraz sakinlesir, senin üzerindeki etkisi biraz azalır, inşallah her şey iyi olurda sadece kutlama yaparsiniz
İnşallah pozitifle sonuçlanır canımArkadaslar benim transferim oldu, 3 minigimizi aldık geldik..Artık merakla, heycanla ve duayla bekleyeceğim..
Aşılaman tutar inşallah CanımKızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .
İnşAllah hayatımAşılaman tutar inşallah Canım
İnş canım ....bayramın ilk güzel haberlerini sizden bekliyoruzGünaydın kızlar şahane bir arife günü olsun hepimize tüp müjde bekleyenlere tüm hayal edenlere
Aradim islemde dediler. Numarami verdim aramazlarsa ben ariycam . Lekeden cok wcdeki degisiklikten tedirgin oldum. Nasip artik.
Kızlar yarın Antalya'ya gidiyorum doktor denize girebilesin aşılamadan sonra Dedi ama ben en iyisi girmiyim . Oturayım.
Doktoru aradım , etkilemez Dedi bide aşılamam sonuçta dün oldu tutuysa tuttu diye düşünüyorum ama takıntılı karakterim yinede girme tutmazsa deniz suçlu olur diyor :) iyi Bayram'lar bitanemmm ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim .Bende denizden bir şey olmaz diye biliyorum canım, ama havuz , sauna, hamam filan tehlikeli, istenmiyor..Yinede için nasıl rahat edecekse öyle davran.. iyi tatiller , iyi bayramlar :)
Doktoru aradım , etkilemez Dedi bide aşılamam sonuçta dün oldu tutuysa tuttu diye düşünüyorum ama takıntılı karakterim yinede girme tutmazsa deniz suçlu olur diyor :) iyi Bayram'lar bitanemmm ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim .
İnşAllah hayatım seninkide tutunsunNedemek ask olsun canimÇok uzun kalmadan serinlemek için kısa kısa girebilirsin belki, hoca dediyse bir şey olmaz herhalde..tekrar iyi tatiller, sevgiler, bol bol dinlen, güneşe çık bebisin tütunsun sana insallah
Canım Deniz'den hiç bir şey olmaz benim çocuk bana resmen Deniz'de yerleşti yani abartmıyorum tatilde ilişki ye devam etmelisin diye biliyorum ama .bu arada herkese hayırlı Bayram'lar diliyorumKızlar yarın Antalya'ya gidiyorum doktor denize girebilesin aşılamadan sonra Dedi ama ben en iyisi girmiyim . Oturayım.