Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histereskopi den sonrA kürtaj neden oldu ki onu anlayamadım
Histereskopi sırasında yapıldı kurtajda..
Histereskopi den sonrA kürtaj neden oldu ki onu anlayamadım ben
Canım bunu ilk kez duyuyorum gerçekten ama inşallah tüm bu yaşadıklarına değer Hayırlısı ile gebe kalırsınİlk olarak hem çizik için, hemde bir şey varmı diye bakmak için çizik işlemini yaptı. Patalojiden Onun sonucu kalinlasmasi çıkınca rahmin diğer yuzeylerinde de aynı işlemi yapalım garanti olsun dedi..Buna tanisal kurtaj deniyormus..Histereskopi sırasında bu işlemide yaptı.
Canım bunu ilk kez duyuyorum gerçekten ama inşallah tüm bu yaşadıklarına değer Hayırlısı ile gebe kalırsın
Geçmiş olsun arkadaşım , Allah kucağını biran önce doldurur umarım .Merhaba:) Bende yaklaşık 6 aydır Novaart da tedavi görüyorum arkadaşlar. Daha önce başka bir merkezde 3 kere denedim..Sonuncu denememde gebelik oldu ancak 7 haftalik ken düştü maalesef. Mehmet hocayla devam etmeye karar verdik. 4. denemeye başladık ama rahim kalinlasmasi olduğu anlaşıldı ve tek embriyom donduruldu. Sonra histereskopi ve kurtaj yapıldı. Bu seferde rahimde iltihap cikti..14 gun antibiyotik kullandim. Tek embriyom olduğundan şansı arttırmak için 5. Denemeyle birlikte ne olursa artik tek embriyo da çözülup transfer olacakti ama bu seferde rahim ince kaldı. Yine olmadı ve emb. lar donduruldu. Bunun üzerine yine 14 gün antibiyotik..2 kere dondurulmuslar için deneme ancak rahim ve progesteron dan dolayi ikiside iptal oldu, transfer yapilamadi. Yaniii 6 aydır gidip geliyorum. Şimdi dondurulmuslar için adet olmayı bekliyorum. 2 güne başlarım sanırım hayirlisiyla, bakalım. Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim. Sorunum yaş derken nerden nereye geldik İnşallah hepimizin sonuçları pozitif olur
Geçmiş olsun arkadaşım , Allah kucağını biran önce doldurur umarım .
Arkadaşım kistler oluyor ilaçlar , çatlamayan yumurtalar Yüzünden üzülme geçiyor .Kizlar ben dün adet oldum bugün rahim duvarina bktirmak icin gittim 2mm ölctü sag tarafta 36m kist olusmus doktorum büyük dedi ilaclarla daha cok büyür dedi ahmet beyi aradn kalinlik normal dedi kistlerden korkma estrofeme basla dedi... sonra gül hemsireyle konustuk napym dedi kist yoksa ilaclat basla dedi var ama dedim ben hocayla yarin konusym dedi haberlesrz dedi kafam cok karisti bu kistde nerden cikti simdi ya
İçimden geldi arkadaş im sakıncası yoksa adini yaz bana namazlardan sonra dua edecem sana...Allah kabul eder inşallah. ..